Přejít na obsah

Chyba P2237

Cromoly

Doporučené příspěvky

Ahoj, rozsvítila se mi teď kontrolka motoru, tak jsem auto napíchnul na OBD a Carista mi vyhodila chybu P2237 O2 Sensor Positive Current Control Circuit / Open Bank 1 Sensor 1 a napsalo mi to u OBD1 i OBD2. Mělo by se teda jednat o vadnou lambda sondu. Shodou okolností jsem načítal chyby deset dnů zpátky a tahle chyba tam ještě nebyla. Zajel jsem teda do Škodovky napíchnout to na origo diagnostiku a tam mi řekli, že jsou špatné obě dvě lambda sondy. To se mi popavdě zdá divný, že by najednou během deseti dnůodešlyobě dvě.

Proto se chci zeptat, myslíte že je možné, že špatnou funkcí první lambdy před katalyzátorem pak dává špatný hodnoty i ta za ním? V servisu mi samozřejmě nacenili výměnu obou, ale to se mi popravdě dávat nechce...

A jen pro jistotu, Bank 1 Sensor 1 je opravdu ta před katalyzátorem? Přístupná zezadu motoru?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...