j.jurasek Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Ahoj Potřeboval bych poradit jak vlastně zjistím co má mé auto za presnou výbavu. Někde jsem četl, že snad podle VIN. Ale vůbec nevím jak. Můžete mi prosím poradit. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 1. Zaplatit si přístup do portálu erWin a tam si dle VIN vygenerovat PR kódy s výbavou. 2. Zkusit nějaký škoda servis, zda by ti to tam někdo nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Nebo zkusit aplikaci Carolina, tam zjistíš vše, nicméně týká se samozřejmě vozů, které již byly zaregistrovaný....a zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pRstus Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 Dobrý den, mohu se zeptat na stejnou otázku, ale jak to zjistím, když ve voze sedím? Na půjčeném Enyaqu by mě nejvíc zajímalo, zda má tepelné čerpadlo a jakou verzi Asistované jízdy. ve Škoda aplikaci to nevidím, což o tom SW něco vypovídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.