Publikováno Srpen 24, 20205 r Ahoj všem, behem stěhování jsem teď s Octavkou narazil na to, že mi tam jeden prvek výbavy chybí a to opěradlo sedadla spolujezdce sklopné do roviny. Je možnost tuhle věc dodělat? Případně nevíte, zda existuje i ve variantě polokůže? Ta nemožnost překlopit sedačku pro převoz dlouhého předmětu občas fakt kazí den.
Srpen 28, 20205 r Myslíš přední sedadlo spolujezdce? O3 tímto nedisponovala. Má to až Scala, O4 apod. Nebo minimálně u elektrických sedaček tomu tak je, jak manuální, to ti nepovím. Upraveno Srpen 31, 20205 r od Radas99
Srpen 28, 20205 r Samozrejme, dalo sa aj na O3 priobjednať, ale nedalo sa s elektrickými sedadlami, teda aspoň u nás...
Srpen 30, 20205 r Mám sklopné sedadlo spolujezdce v mechanice. Bylo s příplatkem a nemyslím, že to jde dodělat. Sklon opěradla je na páku s pružinou fungující i pro úplně sklopení a normál má kolečko coby nastavení sklonu. Takže skladba kloubu bude jiná, tím pádem jedině výměna kus za kus.
Srpen 31, 20205 r Autor Děkuju, to jsem potřeboval vědět. Osobně doufám, že už to nebudu potřebovat a na další stěhování si radši půjčím dodávku. :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.