MVoj Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 Zdravím, neřešil někdo z Vás na Superb III problém s příjmem FM rádií? Na všech vozech co jsem do těd měl radia a příjem Fm ve stejných oblastech fungoval správně, na novém Superbu III poslední facelift (cca2000km najeto), jsou zarušené nahodile některé stanice. U stejných stanic ve stejných oblastech jsem problémy dříve neměl. odpověd servisu je, že jsou slabé signaly rádii. Proto s eptám, jestli někdo neřešil něco obdobného? Zesilovač antény apod. Dle servisu provedli zkušební jízdu Karoqem a ve stejných místech rušení se prý opakovalo... Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel56 Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Taky zdravím. Mám Karoq a taky mi to ruší na zcela stejných místech některé stanice. Pokud odstraním zakoupenou kameru v zrcátku (přední i zadní), rušení přestane. Nepomůže pouhé odpojení kamery. Musí být úplně vypnutá a vybitá. V servise si nevěděli rady, tak jsem zatím sám vypátral: - půjčil jsem si od kolegy stejný typ kamery (Lamax 7) - rušení bylo taky - v jeho autě byl ale příjem OK - dotaz na jiného kolegu - prý je zde vliv intenference vln, které jsou z antény a z kabelů kamery - mělo by pomoci táhnout kabel k zadní kameře jinudy, než je kabel od antény k rádiu Tak se zastavím v servisu, který mi jak prodával Karoq, tak i budoval kameru. Uvidím jejich reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.