Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, neřešil někdo z Vás na Superb III problém s příjmem FM rádií? Na všech vozech co jsem do těd měl radia a příjem Fm ve stejných oblastech fungoval správně, na novém Superbu III poslední facelift (cca2000km najeto), jsou zarušené nahodile některé stanice. U stejných stanic ve stejných oblastech jsem problémy dříve neměl. odpověd servisu je, že jsou slabé signaly rádii. Proto s eptám, jestli někdo neřešil něco obdobného? Zesilovač antény apod. Dle servisu provedli zkušební jízdu Karoqem a ve stejných místech rušení se prý opakovalo... Díky za info

• 2 týdny později...

Taky zdravím. Mám Karoq a taky mi to ruší na zcela stejných místech některé stanice. Pokud odstraním zakoupenou kameru v zrcátku (přední i zadní), rušení přestane. Nepomůže pouhé odpojení kamery. Musí být úplně vypnutá a vybitá.

V servise si nevěděli rady, tak jsem zatím sám vypátral:

- půjčil jsem si od kolegy stejný typ kamery (Lamax 7)

- rušení bylo taky

- v jeho autě byl ale příjem OK

- dotaz na jiného kolegu - prý je zde vliv intenference vln, které jsou z antény a z kabelů kamery

- mělo by pomoci táhnout kabel k zadní kameře jinudy, než je kabel od antény k rádiu

Tak se zastavím v servisu, který mi jak prodával Karoq, tak i budoval kameru. Uvidím jejich reakci.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.