MVoj Vloženo 26. Srpen 2020 Vloženo 26. Srpen 2020 Zdravím, neřešil někdo z Vás na Superb III problém s příjmem FM rádií? Na všech vozech co jsem do těd měl radia a příjem Fm ve stejných oblastech fungoval správně, na novém Superbu III poslední facelift (cca2000km najeto), jsou zarušené nahodile některé stanice. U stejných stanic ve stejných oblastech jsem problémy dříve neměl. odpověd servisu je, že jsou slabé signaly rádii. Proto s eptám, jestli někdo neřešil něco obdobného? Zesilovač antény apod. Dle servisu provedli zkušební jízdu Karoqem a ve stejných místech rušení se prý opakovalo... Díky za info Citovat
Pavel56 Vloženo 5. Září 2020 Vloženo 5. Září 2020 Taky zdravím. Mám Karoq a taky mi to ruší na zcela stejných místech některé stanice. Pokud odstraním zakoupenou kameru v zrcátku (přední i zadní), rušení přestane. Nepomůže pouhé odpojení kamery. Musí být úplně vypnutá a vybitá. V servise si nevěděli rady, tak jsem zatím sám vypátral: - půjčil jsem si od kolegy stejný typ kamery (Lamax 7) - rušení bylo taky - v jeho autě byl ale příjem OK - dotaz na jiného kolegu - prý je zde vliv intenference vln, které jsou z antény a z kabelů kamery - mělo by pomoci táhnout kabel k zadní kameře jinudy, než je kabel od antény k rádiu Tak se zastavím v servisu, který mi jak prodával Karoq, tak i budoval kameru. Uvidím jejich reakci. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.