Jacob34 Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Zdravím, mám Felicii 1.3 Mpi a poslední 3 dny po nastartování svítila baterie. Bohužel jsem tomu nějak nevěnoval pozornost, když to po nějaké chvilce zhaslo. Dnes jsem nechal auto stát 20 minut na parkovišti, ale už jsem nenastartoval. Po nahození přes kabely jsem ujel asi 3 km a auto přestalo jet a opět se vybilo. Znovu se tedy nahodilo přes kabely a bez světěl a jakékoliho el. zařízení jsem dojel domu. Doma jsem zkusil zapnout světla a topení co to udělá. Bohužel do minuty bylo opět vybito. Baterie je asi 8 měsíců stará a zn. Banner. Viděl bych to asi na nový alternátor, nebo máte nějaké zkušenosti? Zítra vyzkouším dobíjení. Děkuji moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Jako jak nevěnoval pozornost, to snad udělá jen nýmand, soryjako. Zajdi na vrakáč, kup a vyměň altík, měl jsem kdysi dvě feldy a u obou kolem 160tis. kleknul alternátor. Je to proražený diodový můstek či jen uhlíky na regulátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacob34 Vloženo 3. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Tak mám to jako pracovní auto a už má svoje odslouženo, tak že už nedostává takovou péči... Každopádně děkuji za radu. zítra se zajedu mrknout. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 V první řadě bych nabil baterku, aby i ona (jestli už) neodešla do věčných lovišť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.