Jirka 1985 Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Ahoj všichni, chtěl bych se zeptat. Po necelých dvou letech používání jsme začaly pozorovat při zabouchnutí předních dveří že už to není takový ten příjemný tlumeny zvuk ale je tam slyšet takový ten laciný mechanický docvaknutí. Napadlo mě že bych se nějak pokusil promazat zámek ve dveřích nebo ho koupil nový nebo jestli je to o seřízení..? Jestli jste už někdo řešil nebo máte radu tak se podělte. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 nerseil, ale vsiml jsem si ttoho sameho .. dvere u ridice uz maji hrozny zvuk pri zabouchnuti.. ostatni jsou v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Podľa mňa veľa robia tesnenia na tomto pocite, proste sa vymlátia .Tak isto mechanizmy zatvárania dverí a okna dostanú určité vole a je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 12. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Dnes jsem sehnal nové gumy do dveří naštěstí zadarmo ale žádná změna!! Tak už jen ten zámek ve dveřích. Napadlo mě nemáte někdo typ čím to namazat. Třeba to pomůže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 a nejsou dvere trochu "propadle" svou vahou? mozna by stacilo seridit pozici zamku na B sloubku, vuci zamku na dverich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 13. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Dveře jsou dokonale v ose a tak jak mají být. Na to už jsem také koukal. Asi budu muset do servisu ale nechtěl jsem je otravovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.