olaf1 Vloženo 1. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 (editace) Rád bych zde napsal můj postup pro všechny, kteří se ocitnou v situaci jako já. Mám v plánu příští rok na jaře prodat Karoqa a pořídit většího brášku a tak mě ten ťukanec docela naštval....prodejní cena bude hold menší :(. Napsal jsem dopis na pojišťovnu, že budu požadovat odškodnění z důvodu snížení tržní hodnoty vozidla. Odpověď jsem dostal po 30 dnech po tel. urgování. S likvidátorem jsem se domluvil, že si nechám vypracovat znalecký posudek o snížení tržní ceny vozidla. Přeposlal jsem posudek na pojišťovnu a ta mi vyplatila 28 000 Kč za snížení tržní ceny vozidla + 3000 Kč za znalecký posudek. Nemusel jsem podávat žádnou žalobu atd., stačilo se domluvit s pojišťovnou. Jen ta částka není nic moc......za to, že mám záznam na vozidle. Editováno: 26. Únor 2021, autor: olaf1 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Tak dnes smolný den. Takhle jedu a řidič auta "audista" odbočoval do boční ulice. Jak jsem ho míjel, tak začál couvat a nepomohl vyhýbací manévr a jeb..nul do mě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 To zamrzí. "Audista", tím si mě pobavil. Byť tedy co se aut týče, rozhodně z té německé trojky (Audi, BMW, Mercedes) se mi líbí nejvíce právě Audiny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Martine...to je tedy smůla.Ať Ti dobře dopadne následná oprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 To je pech, ale tokový je život :( Vypadá to na nový dveře a na výměnu spodního plastu nebo toho bude víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 20. Červen 2021 Sdílet Vloženo 20. Červen 2021 Asi je cas se ho zbavit,… pokud bude mit vice takovych nehod🙈 holt je to smutne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 21. Červen 2021 Sdílet Vloženo 21. Červen 2021 Není to zase tak vážné, abych se ho zbavoval. výměna dveří a plastů je už domluvená na 13.7. po dovolené v Chorvatsku. Náhradní vozidlo domluvené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 22. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2021 Tak týden v servise a je opraveno. Škoda 38 000. + půjčeni náhradního auta. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octopus Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 Tak včera večer nám slečna s čerstvým řidičákem nedala přednost 😥 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 No jo. Polovodič- To zamrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.