nemesis2180 Vloženo 14. Září 2020 Sdílet Vloženo 14. Září 2020 Zdravím vás, kdysi dávno mě odešel ovladač světel, nahradil jsem ho z VW Polo, který měl jen zadní mlhovky a neměl ovládání intenzity podsvícení, takže nejelo podsvícení budíků. Před nedávnem mě to přestalo bavit a koupil jsem novej ovladač světel. Bohužel, opomněl jsem fakt, že do svého auta musím koupit ovladač i s ovladačem intenzity (kolíček na ovladači). Nechcou se mě vyhazovat další peníze za jinej ovladač. Vím, že se dá ovladač překlemovat, ale nemám dostatečné znalosti v el. schématech. Mohl by mi prosím někdo pomoci a navést mě odkud kam mám dát klemu? Vím, že se to tady někdy dřív řešilo. Akorát se řešilo to, že dotyčný měl ovladač z FL a chtěl ho dát do před face. Já mám před FL, ovladač světel i na přední mlhovky, ale bez toho kolíčku nastavení intenzity. Za každou pomoc budu vděčný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.