Kouba88 Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Ahoj, nevíte někdo kde by mohl být problém? Sem tam mi zůstala po ranním nastartování svítit kontrolka baterie, cca po minutě jízdy, ani ne, pak zhasla. Byla mi doporučena výměna baterie. Od té doby to bylo v pořádku ale teď zase. Děje se to ale jen ráno, odpoledne např. před cestou z práce nic, ani tehdy se starou baterkou. Zdá se mi, že to dělá hlavně když je ráno opravdu chladno a vlhko. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 To je asi na servis, pokud jsi měnil baterku a chvíli to bylo dobrý, a opět se závada opakuje může být nějaká chyba v dobíjení, relé, alternátor.....těžko říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 A dal jsi tam správnou baterií? Pokud máš startstop musí být efb! Změř voltmetrem napětí při běžícím motoru, jak daleko to mas do práce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kouba88 Vloženo 18. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Nemám start/stop. Baterii tam mám teď exide 47Ah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kouba88 Vloženo 18. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2020 (editace) Teď jsem to byl změřit a drží to necelých 14V při zapnutých světlech, topení atd.. Editováno: 18. Září 2020, autor: Kouba88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.