Jawores Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Zdar, Mám s kamiqem nájezd 12tis zhruba po 8tis jsem si začal všímat divného zvuku v přední nápravě nejdříve to dělalo jen na levém kole (při vjezdu do výmolů) a teď už to začíná dělat i kolo pravé, když dobře trefim díru nebo při přejezdu kolejí. Zvuk bych přirovnal ke klepnutí kovu, ale promítne se mi ten zvuk až do volantu. Nevím jestli to vysvětluju úplně dobře, ale snad mě někdo pochopí. Ve zkratce 8tis klid poté jedno kolo a teď už i druhé. Spíše mě zaráží že to cítím jako by to vycházelo z volantu. Tak se ptám jestli jsem zas jediný s tímhle problémem nebo už to byl schopen někdo uhádat ve škodě. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Stabilizátor je v ťahu respektíve stabilizačná tyčka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jawores Vloženo 28. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2020 (editace) Myslíš nebo mluvíš že zkušenosti. Editováno: 28. Září 2020, autor: Jawores Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 (editace) robilo to už aj mne na fábii kedysi dávno. Menil som to v záruke. Ale nepočul som to tu, že by to robil Kamiq alebo aj jiné auto bola to neduha fábii ale treba vybehnúť do servisu. Otázka bude či ti to uznají. Môžu povedať že si padol do hlbokej jamy. Editováno: 28. Září 2020, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rottax Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Fabia I. ta na to trpěla hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jawores Vloženo 28. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Uvidíme naběhnu tam teda protože mě ještě zlobí startování tak snad se k tomu nějak postaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 29. Září 2020 Sdílet Vloženo 29. Září 2020 nie je normálen po tak málo km aby sa to pokazilo na jednmej strane ale môže tam byť aj dačo povolené. Treba vyskúšať ale to zisrtí aj obyčajný garážmajster. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peculex Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Zdravím, Jawores, jak si dopadl s tím klepáním nápravy. Já mám najeto 6000km a lehké ťukání od předního pravého kola slyším taky od 4000km. Na jaře pojedu vyměnit olej, tak se na to zeptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jawores Vloženo 17. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Ještě nijak olej mám až v lednu, teď nemám čas to řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 (editace) Nechce se mi věřit, že by po tak malém najezdu odešly stabilizační tyčky. A pokud se nepletu, tak jsou celo-plastové. U F3 na ST pružinach a 17 kolech vydrzely cca 40 tisic km. Koukněte jestli nahodou nemáte nějak povolený brzdový třmen (jako já) nebo jestli nelítá destička v třmenu. Editováno: 18. leden 2021, autor: mastibruch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jawores Vloženo 19. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2021 (editace) Nene s brzdami problém nebude natíral jsem třmeny a brzdy drží jak mají. Editováno: 19. leden 2021, autor: Jawores Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.