Publikováno Září 28, 20205 r caute chalani. kupil som superb 3 r.v. 2015 TDI DSG a nefunguje mi ostrekovač čelneho skla+ostrekovač svetlometu pačku potiahnem a ide iba sterač a voda nestrieka a motorček nevrči.. AJ by som vymenil poistku ale nevie kde sa nachadzaju a neviem ani čislo poistky.....poprosim vas kde sa nachadzaju poistky a teda konkretne ktora poistka je na ostrekovačov čelneho skla+svetlometu. Pripadne nejake rady ci tam nemože byt niečo ine. Vodu som dolial az po vrchnak nadržky Velmi pekne dakujem za každu radu. Čauko
Září 28, 20205 r Pojistky -> u ridice -> SC42 (druha rada velkych svislych pojistek, ta uplne vpravo - 40A). Pojistka je spolecna pro oboje ostrikovace (okna/svetla) a el. ovladanim vika zav. prostoru. Takze pokud viko funguje, tak je chyba nekde jinde. V zasade jsou ostrikovace ovladane pres BCM. Na okna je jeden reverzibilni motor. Takze pokud to nebude pojistkou, tak bud motorky ostrikovacu, kabelaz nebo neco s BCM. Podival bych se do diagnostiky co pise BCM. Upraveno Září 28, 20205 r od OnMiT312
Září 29, 20205 r Autor ovladanim vika zav. prostoru—-mas na mysli otváranie zadných dveri (kufor) ak Ano tak to funguje ,otvorím kufor (piate) dver z vnutra tlačidlom.
Září 29, 20205 r Ano. Pokud funguji pate dvere, pak je pojistka Ok a je potreba auto napichnout na diagnostiku a vycist zavady z BCM.
Září 30, 20205 r Autor před 7 hodinami, OnMiT312 napsal: Ano. Pokud funguji pate dvere, pak je pojistka Ok a je potreba auto napichnout na diagnostiku a vycist zavady z BCM. Velmi pekne ti ďakujem za rady. Vcera som auto dal napychnuť na diagnostiku a zavádza (chyba) je v pačke....motorček ostrekovača funguje len páčka nedáva povel. Takze chyba je v pačke. Ešte raz ti velmi pekne ďakujem.
Únor 16, 20214 r Ano, je tady na to někde téma včetně informací o jiných tryskách. Najít ale budeš muset sám.
Srpen 16, 20214 r V 30. 9. 2020 na 5:04, michael9 napsal: Velmi pekne ti ďakujem za rady. Vcera som auto dal napychnuť na diagnostiku a zavádza (chyba) je v pačke....motorček ostrekovača funguje len páčka nedáva povel. Takze chyba je v pačke. Ešte raz ti velmi pekne ďakujem. Ahoj, mám teraz podobný problém na rovnakom aute. Ako si to nakoniec poriešil? Išlo to opraviť alebo si musel meniť komplet páčky?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.