Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám S3 2016 s tunerem a u Brna už nic neladím... Nepřišel jste někdo na nějaké řešení?

Skoncila podpora.

Asi spis myslel jak to vyresit aby mu to zase fungovalo :) zatim zadnej origo t2 neni co ?

ne

• Autor
před 16 hodinami, Patrik1971 napsal:

Skoncila podpora.

To samozřejmě vím... Jde mi o to, jak to rozchodit, co koupit, co upravit.. Jestli někdo něco nevymyslel..

Tuner ne, jediné co funguje je IPTV a mirrorlink.  Ale žere to dost data :)

• 2 týdny později...

Dobrý den,

tento týden mi přestala makat televize v superbu 3, je to určitě vypnutím DVBT  a přechodem na DVBT2. Nevíte někdo jak tento problém vyřešit? Děkuji za odpověd

Logicky mne napadá výměnou za dvbt2 tuner , je-li v nabídce Škoda Auto . 

před 22 minutami, skaldajarda napsal:

Dobrý den,

tento týden mi přestala makat televize v superbu 3, je to určitě vypnutím DVBT  a přechodem na DVBT2. Nevíte někdo jak tento problém vyřešit? Děkuji za odpověd

neni

• 9 měsíců později...

Není tu náhodou už po té době  nějaké řešení? Děkuji 

• 10 měsíců později...

Funkční náhrada za originální tuner 8V0919191G  je 4N0919191D s podporou kodeku H.265 (HEVC). Odzkoušeno na S3 s MIB2.0 i MIB2.5

před 48 minutami, radar napsal:

Funkční náhrada za originální tuner 8V0919191G  je 4N0919191D s podporou kodeku H.265 (HEVC). Odzkoušeno na S3 s MIB2.0 i MIB2.5

a to je kus za kus ? nebo se něco musí upravovat ? 

Je to kus za kus.  Nakódovat a odstranit ochranu dílu přes online.

Moc mi to nepřijde logické v dnešní době kupovat TV TUNER….

1.Kvůli ceně

2.aplikace (android auto) zrcadlit telefon..

Upraveno od Leonekkk

@Leonekkk dost lidi ma Iphone 😰

@radar pokud vuz TV tuner nemel (nevidel jsem ze by sem objednat), je to resitelne jenom zapojenim? Nebo to potrebuje vic veci (anteny...)?

No a posledni vec, pises ze do MIB3 to odzkousene nemas. Melo by to byt jine? diky

Upraveno od Deliberator

@Deliberator Ano, také mam Iphone… stejnak TV  je na velké …. 
 Určitě to nebude jen o jednotce(kabeláž,kodování..)

Tak pokud kolega ze jenom vymenit ( pokud v aute je original ) tak to je to co chci me ta televize bavila takze za me parada konecne mu zase pude

@Leonekkk mam TV v asi 4ech vozech, zbytek jsou uz youngtimeri nebo veterani, ale kdyz to tam jde mit, nevidim duvod proc ne... s kodovanim pocitam, a antenu to mozna muze mit i nejakou neorigo. Toz povenuju se tomu, pockam co @roubic dobastli ;)

@Deliberator tak defakto já nemusim nic bastlit já mám v autě origo tuner takže pro mě jenom kus za kus a ochrana dílu 

@roubic na bazaru jsem jí viděl do 20 tisíc jednotku kterou potřebuješ

@Leonekkk ja allegru 7500 kc ale ted resim osvetleni panorami takze na jednotku se dostane rada ale ne hnedka :/

@hardhouse.trip ano to se da ale mu bejt root systemu a to ma malo kdo takze tohle vyuzije malo lidi 

V návodu na Youtube by to mělo být bez jailbreaku...

Navíc s tunerem to nepůjde za jízdy,  a tady jo...

Je to třeba vyzkoušet...

@hardhouse.trip  udela se unlock obrazu za jizdy a normalne to maka jinak co se toho tyce zkousel jsem to zvedavosti a nejde to odkazuje to na placene aplikace a tim skonci cela sranda

@hardhouse.trip to uz mi prijde jako teda hodne silny lamani prez koleno.... ja radeji origo reseni, kor kdyz existuje.

@roubic co je osvetleni panoramy?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.