Publikováno Říjen 5, 20204 r Caute. chcem sa poradit pred zimou ,ci si niekto zvas daval na svoj superb nejaku ochanu (stit )na prednu kapotu a ako sa to montuje a ci to aj ma svoj ucel.
Říjen 5, 20204 r Jako třeba takovouto hrůzu? Tak to ať je to raději otlučený, než s tímto dobrovolně vyjet :)
Říjen 5, 20204 r @Kuchar7 tato bra je uz neco vesnicka 🙂 @Stan-m nejlepsi ochranu pred kaminkem je clear folie. Stoji to dost moc bo az 13000 korun za kapotu. Cena je na priklade dvojkove fabie. U S3 muze byt drazsi. Tato folie neni vesnicka a ochrani pred hovnami od ptaku a jiny hadami 🙂
Říjen 6, 20204 r Autor 23 hours ago, Kuchar7 said: Jako třeba takovouto hrůzu? Tak to ať je to raději otlučený, než s tímto dobrovolně vyjet :) presne toto som mal na mysli :D:D este som nevidel uz ziadneho superba tak preto sa pytam ,ci si to niekdo dava na zimu alebo to prste risknu
Říjen 7, 20204 r Hlavne to sice ochranis od kaminku, ale pod to se ti dostane bordel a tim si poskrabes lak pod tim hadrem. Dalsi vec je ze to vypada fakt hrozne. To je snad lepsi jednou za dva roky nechat nalakovat kapotu 😀
Říjen 7, 20204 r Autor 18 hours ago, ČudlR said: Hlavne to sice ochranis od kaminku, ale pod to se ti dostane bordel a tim si poskrabes lak pod tim hadrem. Dalsi vec je ze to vypada fakt hrozne. To je snad lepsi jednou za dva roky nechat nalakovat kapotu 😀 to tiez nieje zly napad ak by slo len o poskodenie laku .. neviem ako velmi ti kamienky poskodia kapotu este nemam take skusenosti s autami
Říjen 8, 20204 r No po 4 letech a jen 85000km tam bylo jen par tecek, ale jelikoz jsem nasel mista kde kapota rezla ( pod gumovyma dorazama ) tak mi na zaruku dali uplne bovou 😀
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.