Publikováno Listopad 5, 200618 r Asi to zde bylo, ale nenasel jsem. Da se vymenit zamek loketky, pokud ano nemate ho nekdo na prodej. DIK
Listopad 5, 200618 r Autor Asi to zde bylo, ale nenasel jsem. Da se vymenit zamek loketky, pokud ano nemate ho nekdo na prodej. DIK Sakra toto ma byt v sekci Interier, omlouvam se prosim o presun.
Listopad 7, 200618 r Autor Bylo to tu nejméně 2x, zámek (jestli se to tak dá nazvat) stojí cca. 75,-Káčé. Dik a vymena je tezka, nebo to zvladne i ....
Listopad 7, 200618 r Bylo to tu nejméně 2x, zámek (jestli se to tak dá nazvat) stojí cca. 75,-Káčé. Dik a vymena je tezka, nebo to zvladne i .... No, jestli myslíš ten plastík, kterým otevíráš tu lokatku, tak výměnu zvládne průměrně inteligentní šimpanz....
Listopad 7, 200618 r Výměna je naprosto jednoduchá a ve škodovce opravdu stojí pár korun. Jedna z mála věcí
Listopad 7, 200618 r Autor Bylo to tu nejméně 2x, zámek (jestli se to tak dá nazvat) stojí cca. 75,-Káčé. Dik a vymena je tezka, nebo to zvladne i .... No, jestli myslíš ten plastík, kterým otevíráš tu lokatku, tak výměnu zvládne průměrně inteligentní šimpanz.... Aka a jeho sarkasmus nezklamal
Listopad 7, 200618 r Autor Výměna je naprosto jednoduchá a ve škodovce opravdu stojí pár korun. Jedna z mála věcí Zitra pro ni bezim snad to bude mit i Heller.
Listopad 7, 200618 r Mne se taky ulomila,vterinak to zatim spravil Upraveno Listopad 7, 200618 r od kocht
Listopad 8, 200618 r Bylo to tu nejméně 2x, zámek (jestli se to tak dá nazvat) stojí cca. 75,-Káčé. Tak to se sakra mylis chlape, never vsemu co je v Etce nebo jedna pani povidala. Kupovano na Jarove - 187,- tusim ze to byla, je to tak 2-3 mesice...
Listopad 8, 200618 r Já ji kupoval cca 14 dní a stála 75+DPH.Jinak v Etce jsou ceny+-přesné,to mi věř,nakupuji dost ze škodovky a vždy to sedí.Prostě si na tobě cktěl někdo 100,-Kč přilepšit,jiné vysvětlení není
Listopad 8, 200618 r Bylo to tu nejméně 2x, zámek (jestli se to tak dá nazvat) stojí cca. 75,-Káčé. Dik a vymena je tezka, nebo to zvladne i .... Není těžké to vyměnit a ani ji koupit v servisu. Jen se připrav na to, že ji možná budeš muset, jako já, doupravit pilníkem. V servisu, kde jsem si pro tu západku byl, měli na skladě 5 kousků a ani jeden nešel normálně nasadit. Jejich technik nad tím taky kroutil hlavou. Stejně jsem ho musel koupit, tak jsem ho vzal. Podle potřeby jsem to dopiloval a je to OK.
Listopad 8, 200618 r Tak to se sakra mylis chlape, never vsemu co je v Etce nebo jedna pani povidala. Kupovano na Jarove - 187,- tusim ze to byla, je to tak 2-3 mesice... To se sakra nemýlím chlape, nepíšu údaje z ETKY, ale z vlastní zkušenosti. Měněno před cca. 3 měsíci...
Listopad 8, 200618 r Takze cena 67,- , montaz mi trvala do 1 minuty. Dik za objasneni vždyť jsem psal, že je to triviální....
Listopad 8, 200618 r Cosby, aka - nedovedu si to vysvetlit, ale asi kazdy mluvime o necem jinem... Mluvime o cervene znacenem, ci modre znacenem??? Nebo uplne o jinem dilu? Diky za objasneni
Listopad 8, 200618 r Autor Cosby, aka - nedovedu si to vysvetlit, ale asi kazdy mluvime o necem jinem... Mluvime o cervene znacenem, ci modre znacenem??? Nebo uplne o jinem dilu?Diky za objasneni cervene.
Listopad 8, 200618 r Cervene? Tak ja vam prisaham, ze jsem za to v AUTO JAROV v PRAZE daval neco kolem 190,- a dostal jsem i ucet, tak mi to vysvetlete... Ceny dilu by mely byt identicke?!
Listopad 8, 200618 r Autor Cervene? Tak ja vam prisaham, ze jsem za to v AUTO JAROV v PRAZE daval neco kolem 190,- a dostal jsem i ucet, tak mi to vysvetlete... Ceny dilu by mely byt identicke?! Asi maji velke provozni naklady Taky jsem myslel, ze to je +- vsude stejne.
Listopad 9, 200618 r 2Davon: pochopitelně jsem psal o tom červeném. Též od toho mám někde doklad. Ale třeba prodávají v AutoJarov nějakou lepší kvalitu... Jinak si projeď více škoda servisů (třebas jen po telefonu) a ověř si ceny stejných dílů. Zjistíš, že podle stejných cen rozhodně nejedou. Není vyjímkou, že jeden servis nekupuje díly od jiného servisu a ne přímo od Škodovky, tedy se cena adekvátně navyšuje... Upraveno Listopad 9, 200618 r od aka
Listopad 9, 200618 r To bude v přidané hodnotě, kterou k tomu dílu dostaneš ... Ačkoliv při představě, že můj servis se mnou jedná možná stejně ...
Listopad 9, 200618 r 2Davon:pochopitelně jsem psal o tom červeném. Též od toho mám někde doklad. Ale třeba prodávají v AutoJarov nějakou lepší kvalitu... Jinak si projeď více škoda servisů (třebas jen po telefonu) a ověř si ceny stejných dílů. Zjistíš, že podle stejných cen rozhodně nejedou. Není vyjímkou, že jeden servis nekupuje díly od jiného servisu a ne přímo od Škodovky, tedy se cena adekvátně navyšuje... Ze by zrovna BIG SHOP JAROV nebral od Skodovky? Rekl jsem co jsem chtel koupit, on zasedl k ETCE, vyrkl cenu. Je mozne, ze do ETKY jsou ruzne ceniky? Zavolam tam...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.