Přejít na obsah

zamek loketky

marcos

Doporučené příspěvky

Bylo to tu nejméně 2x, zámek (jestli se to tak dá nazvat) stojí cca. 75,-Káčé.

Dik a vymena je tezka, nebo to zvladne i .... :D

No, jestli myslíš ten plastík, kterým otevíráš tu lokatku, tak výměnu zvládne průměrně inteligentní šimpanz.... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jestli myslíš ten plastík, kterým otevíráš tu lokatku, tak výměnu zvládne průměrně inteligentní šimpanz.... ;)

Aka a jeho sarkasmus nezklamal :D:D

Odkaz ke komentáři

Není těžké to vyměnit a ani ji koupit v servisu. Jen se připrav na to, že ji možná budeš muset, jako já, doupravit pilníkem. V servisu, kde jsem si pro tu západku byl, měli na skladě 5 kousků a ani jeden nešel normálně nasadit. Jejich technik nad tím taky kroutil hlavou. Stejně jsem ho musel koupit, tak jsem ho vzal. Podle potřeby jsem to dopiloval a je to OK.

Odkaz ke komentáři

Tak to se sakra mylis chlape, never vsemu co je v Etce nebo jedna pani povidala. Kupovano na Jarove - 187,- tusim ze to byla, je to tak 2-3 mesice... ;)

To se sakra nemýlím chlape, nepíšu údaje z ETKY, ale z vlastní zkušenosti. Měněno před cca. 3 měsíci... ;)

Odkaz ke komentáři

2Davon:

pochopitelně jsem psal o tom červeném. Též od toho mám někde doklad. Ale třeba prodávají v AutoJarov nějakou lepší kvalitu... :D

Jinak si projeď více škoda servisů (třebas jen po telefonu) a ověř si ceny stejných dílů. Zjistíš, že podle stejných cen rozhodně nejedou. Není vyjímkou, že jeden servis nekupuje díly od jiného servisu a ne přímo od Škodovky, tedy se cena adekvátně navyšuje... ;)

Editováno: , autor: aka
Odkaz ke komentáři

2Davon:

pochopitelně jsem psal o tom červeném. Též od toho mám někde doklad. Ale třeba prodávají v AutoJarov nějakou lepší kvalitu... :D

Jinak si projeď více škoda servisů (třebas jen po telefonu) a ověř si ceny stejných dílů. Zjistíš, že podle stejných cen rozhodně nejedou. Není vyjímkou, že jeden servis nekupuje díly od jiného servisu a ne přímo od Škodovky, tedy se cena adekvátně navyšuje... ;)

Ze by zrovna BIG SHOP JAROV nebral od Skodovky? Rekl jsem co jsem chtel koupit, on zasedl k ETCE, vyrkl cenu. Je mozne, ze do ETKY jsou ruzne ceniky? Zavolam tam... ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...