marcos Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Asi to zde bylo, ale nenasel jsem. Da se vymenit zamek loketky, pokud ano nemate ho nekdo na prodej. DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 5. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Asi to zde bylo, ale nenasel jsem. Da se vymenit zamek loketky, pokud ano nemate ho nekdo na prodej. DIK Sakra toto ma byt v sekci Interier, omlouvam se prosim o presun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Takze nikdo nevi a neumi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Bylo to tu nejméně 2x, zámek (jestli se to tak dá nazvat) stojí cca. 75,-Káčé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Bylo to tu nejméně 2x, zámek (jestli se to tak dá nazvat) stojí cca. 75,-Káčé. Dik a vymena je tezka, nebo to zvladne i .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Bylo to tu nejméně 2x, zámek (jestli se to tak dá nazvat) stojí cca. 75,-Káčé. Dik a vymena je tezka, nebo to zvladne i .... No, jestli myslíš ten plastík, kterým otevíráš tu lokatku, tak výměnu zvládne průměrně inteligentní šimpanz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Výměna je naprosto jednoduchá a ve škodovce opravdu stojí pár korun. Jedna z mála věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Bylo to tu nejméně 2x, zámek (jestli se to tak dá nazvat) stojí cca. 75,-Káčé. Dik a vymena je tezka, nebo to zvladne i .... No, jestli myslíš ten plastík, kterým otevíráš tu lokatku, tak výměnu zvládne průměrně inteligentní šimpanz.... Aka a jeho sarkasmus nezklamal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Výměna je naprosto jednoduchá a ve škodovce opravdu stojí pár korun. Jedna z mála věcí Zitra pro ni bezim snad to bude mit i Heller. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 (editace) Mne se taky ulomila,vterinak to zatim spravil Editováno: 7. Listopad 2006, autor: kocht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Bylo to tu nejméně 2x, zámek (jestli se to tak dá nazvat) stojí cca. 75,-Káčé. Tak to se sakra mylis chlape, never vsemu co je v Etce nebo jedna pani povidala. Kupovano na Jarove - 187,- tusim ze to byla, je to tak 2-3 mesice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Presunuto do interieru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Já ji kupoval cca 14 dní a stála 75+DPH.Jinak v Etce jsou ceny+-přesné,to mi věř,nakupuji dost ze škodovky a vždy to sedí.Prostě si na tobě cktěl někdo 100,-Kč přilepšit,jiné vysvětlení není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Zitra pro ni bezim snad to bude mit i Heller. jojo má, taky jsem ji tam kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Bylo to tu nejméně 2x, zámek (jestli se to tak dá nazvat) stojí cca. 75,-Káčé. Dik a vymena je tezka, nebo to zvladne i .... Není těžké to vyměnit a ani ji koupit v servisu. Jen se připrav na to, že ji možná budeš muset, jako já, doupravit pilníkem. V servisu, kde jsem si pro tu západku byl, měli na skladě 5 kousků a ani jeden nešel normálně nasadit. Jejich technik nad tím taky kroutil hlavou. Stejně jsem ho musel koupit, tak jsem ho vzal. Podle potřeby jsem to dopiloval a je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Takze cena 67,- , montaz mi trvala do 1 minuty. Dik za objasneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Tak to se sakra mylis chlape, never vsemu co je v Etce nebo jedna pani povidala. Kupovano na Jarove - 187,- tusim ze to byla, je to tak 2-3 mesice... To se sakra nemýlím chlape, nepíšu údaje z ETKY, ale z vlastní zkušenosti. Měněno před cca. 3 měsíci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Takze cena 67,- , montaz mi trvala do 1 minuty. Dik za objasneni vždyť jsem psal, že je to triviální.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Cosby, aka - nedovedu si to vysvetlit, ale asi kazdy mluvime o necem jinem... Mluvime o cervene znacenem, ci modre znacenem??? Nebo uplne o jinem dilu? Diky za objasneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Cosby, aka - nedovedu si to vysvetlit, ale asi kazdy mluvime o necem jinem... Mluvime o cervene znacenem, ci modre znacenem??? Nebo uplne o jinem dilu?Diky za objasneni cervene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Cervene? Tak ja vam prisaham, ze jsem za to v AUTO JAROV v PRAZE daval neco kolem 190,- a dostal jsem i ucet, tak mi to vysvetlete... Ceny dilu by mely byt identicke?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Cervene? Tak ja vam prisaham, ze jsem za to v AUTO JAROV v PRAZE daval neco kolem 190,- a dostal jsem i ucet, tak mi to vysvetlete... Ceny dilu by mely byt identicke?! Asi maji velke provozni naklady Taky jsem myslel, ze to je +- vsude stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 (editace) 2Davon: pochopitelně jsem psal o tom červeném. Též od toho mám někde doklad. Ale třeba prodávají v AutoJarov nějakou lepší kvalitu... Jinak si projeď více škoda servisů (třebas jen po telefonu) a ověř si ceny stejných dílů. Zjistíš, že podle stejných cen rozhodně nejedou. Není vyjímkou, že jeden servis nekupuje díly od jiného servisu a ne přímo od Škodovky, tedy se cena adekvátně navyšuje... Editováno: 9. Listopad 2006, autor: aka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 To bude v přidané hodnotě, kterou k tomu dílu dostaneš ... Ačkoliv při představě, že můj servis se mnou jedná možná stejně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 2Davon:pochopitelně jsem psal o tom červeném. Též od toho mám někde doklad. Ale třeba prodávají v AutoJarov nějakou lepší kvalitu... Jinak si projeď více škoda servisů (třebas jen po telefonu) a ověř si ceny stejných dílů. Zjistíš, že podle stejných cen rozhodně nejedou. Není vyjímkou, že jeden servis nekupuje díly od jiného servisu a ne přímo od Škodovky, tedy se cena adekvátně navyšuje... Ze by zrovna BIG SHOP JAROV nebral od Skodovky? Rekl jsem co jsem chtel koupit, on zasedl k ETCE, vyrkl cenu. Je mozne, ze do ETKY jsou ruzne ceniky? Zavolam tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.