morty1 Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Mate niekdo dokupenu ochranu listu na zadni naraznik ? Neviem sa rozhodnut medzi ciernym plastom alebo ocelou. Ukaze niekdo fotku ako to vyzera ? https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/ochranna-lista-nakladove-hrany---cerna/p/5E7061195 https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/ochranna-lista-nakladove-hrany/p/5E7061195A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Máš na autě chrom? Třeba kolem okýnek? Pokud ano, koupil bych chrom. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Ochranná fólie, taky není špatná. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Začal bych tím, jakou máš barvu auta, a tím se řídil. teda tak jsem to udělal. Mám modrou lávu, a koupil jsem tedy černou, protožed tam prakticky není vidět. - ta stříbrná bude na tmavé barvě pěst na oko, ta černá bude na tmavých barvách prakticky neviditelná, a na světlých .. nevím, me by to připadalo rušivé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Fólie je průhledná ... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fri@fri.cz Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 (editace) Namontoval jsem ochranou lištu ocelovou a vypadá pěkně. Nyní mám ještě objednanou podložku pod RZ s chromovým rámečkem. Barva je modrá Lava. Editováno: 19. Říjen 2020, autor: fri@fri.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ran9 Vloženo 23. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2020 Mám kombi, modrá titan. Čekám na hranu ocelovou tmavou, ale ne od Škody protože ta nekryje i hranu ( aspoň podle fotek ). Objednal jsem z auto Hotárek. Jestli bude zájem až to přijde a nalepim to můžu vem vložit fotku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasa33 Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 Ja jsem to resil folii a pok origo ochranou listou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Květen 2021 Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 (editace) Já nechal nalepit fólii a nehyzdí to žádný plastový, plechový výlisek Editováno: 16. Květen 2021, autor: Jan R. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.