Neznalec Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 Zdravím, mám Škoda Suoerb 2 125kw 2.0 TDI r.v. 2010 (230 000km) a před nedávnou dobou začal motor při vypínání dělat zvláštní zvuk... Přikládám video.. Toto se děje pokud je motor zahřátý, pokud popojedu pár km a motor se nezahřeje, tak doběhne hladce.. pokud je zahřátý, udělá zvuk společně s vibrací vozidla... pokud ihned nastartuju a znovu vypnu, doběhne hladce. Díky moc za rady FullSizeRender.mov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb18 Vloženo 12. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2020 Zdravím, u mě to dělala škrtící klapka, po výměně už to neudělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrsim97 Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Zdravím, mám stejný problém při chcípání motoru na golf plus 2.0 103kw BKD. Jednotka hlásila chybu klapky, po výměně už žádná chyba nevyskakuje ale zvuk to dělá furt stejný. Přijde mi že ať chcípám auto s vyšlápnutou spojkou nebo bez tak se zvuk nemění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.