Ladik55 Vloženo 11. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2020 Dobrý den, rád bych se zeptal, zda nemáte někdo také následující zkušenost: Dnes jsem vyměnil olej ve škodě rapid 1.2 TSi 77kw rok 2013. Vyměnil jsem olej, nastartoval a motor začal znít jako traktor. Koupil jsem olej i filtr dle VW normy. Zvuk vychází z levé části motoru, kde je pod krytkou umístěn řetěz. Je možné, že by měla výměna oleje takový vliv na zvuk motoru?? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 11. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2020 Zapomenute těsněni starého olejového filtru pod novým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 11. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2020 Nesprávna technicky prevedená výmena oleja a filtra. Olej nemá tlak a netlačí na napínací mechanizmus rozvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.