Jurci357 Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 (editace) Zdravim, Mam Kodiaqa 190koni a ked radim packami na volante smerom hore a mam cca 3000-4000 otacky a preradim,( hlavně 3/4/5/6 )tak citim jemne kopnutie/cuknutie převodovky. Neviem, ci to maju aj ostatni, mam najazdene 62k, v servise ziadna chyba, olej vsetko menene pravidelne (robilo to aj predtym). Pri D/S rezime to vobec nerobi ani vo vysokych otackach, preto neviem, ci to je "vlastnost" DG500 prevodovky ("pocit sportoveho radenia") alebo moze byt chyba niekde v DSG? Vase DSG v manualnom rezime radi uplne hladko? Editováno: 13. Říjen 2020, autor: Jurci357 oprava chyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Tak jsem to dnes vyzkoušel a je to tak, řadí mně to úplně hladce. Najeto mám 61 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurci357 Vloženo 14. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 dik, opytam sa na to v servise teda, ze co s tym moze byt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.