Marek Bačovský Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 Dnes jsem přehazoval na zimní kola a přitom jsem si všimnul, že současná letní přední levá pneumatika (Dunlop Sport Maxx RT 225/45/17) má o 2mm nižší vzorek než přední pravá. Obě pneu byly vyrobeny stejně (0519), mají najeto 22 000km a jsou původní (rok a půl staré auto). Pneumatiky jsou sjeté přes vzorek rovnoměrně, ale ta levá je prostě o hodně více. Nic jiného na přední nápravě nepozoruji, že by něco mlátilo, odskakovalo nebo by měla být závada v tlumičích apod. Máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 třeba je to auto nalevo těžší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Možná jsi vpravo letní prohodil zadek za předek a vlevo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Bačovský Vloženo 19. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Nene, já to takhle koupil jako roční vůz. Ostatní 3 pneu mají 6mm, ale levá přední 4mm. I poškození toho vzorku vypadá, jak kdyby ta pneumatika patřila úplně jinému autu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 A DOT je stejný? Jestli to není třeba z jiné série. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Bačovský Vloženo 19. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Dot je všude stejný. Taky jsem si říkal, jestli to není nějaký zmetek, ale to by se tím mělo vyloučit. Snad už jenom problém na přední nápravě, ale nic neklepe nebouchá, netáhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 před 10 hodinami, Marek Bačovský napsal: Nene, já to takhle koupil jako roční vůz. Ostatní 3 pneu mají 6mm, ale levá přední 4mm. I poškození toho vzorku vypadá, jak kdyby ta pneumatika patřila úplně jinému autu... no tak je treba vymenena z jineho auta - zbytku auta ... puvodni mohla byt poskozena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.