fidel2 Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Zdravím, chci se zeptat při změně ambietniho osvětlení se mi mění barvy jenom ve dveřích a infotaiment a pal. počítač mezi budíky zůstává pořád zelenej. Když jsem koukal na YouTube, tak se to mění podle barvy jakou přepnu. Dá se to nějak nastavit, aby to taky tak fungovalo. Mám amundsen 2017. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuomma Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 Mělo by se to měnit automaticky vč infotainmentu a maxi dotu, mně to na amundsenu 2019 takto jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 myslím,že je volba zda se to nastavuje manuálně nebo automaticky dle řežimu (D, S, E ,...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fidel2 Vloženo 22. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Mě to právě mění barvy jenom ve dveřích nikde jinde. Mezi budikama a infotaiment zůstává beze změn když to přepínám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horys10 Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 Zdravím. Mám stejný problém. Mění se barva pouze ve výplních dvěří, MaxiDot a infotainment zůstává zelený. Mám Bolero, rok výroby 2017. Na zahraničních fórech jsem se dočetl, že modely vyráběné z kraje roku změnu barvy na displeji neumořňují... Možná by mohl pomoc update firmware rádia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.