Přejít na obsah

Tuomma

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 341 zobrazení profilu

Oznámení Tuomma

  1. Byl jsem před měsícem na servise ve 30.tis km a taky mě je měnili, jedná se o uchycení pátých dveří, byla to otazka cca 10 minut.
  2. Tuomma

    Matrix LED

    To by mě zajímalo, protože skutečně dálková na dálnici funguji špatně a kamiony oslňují. Nemůžeš to zjistit? Pokud by to ferda skutečně uměl, hned bych k němu kvuli tomu zajel.
  3. Jestli máš zájem, jeden takový se mi válí doma na prodej. Kdyžtak napiš kontakt do SZ a domluvíme se.
  4. Mám najeto cca 150.tis km a před dvěma týdny jsem musel poprvé dolévat chladicí kapalinu a dnes ráno opět upozornění na maxi dotu a hladina 1,5 cm pod ryskou. Za 14 dní jedu do servisu, tak jsem zvědavý co mi řeknou.
  5. Mezera tam zůstává i když máš sedadla posunutá namax dozadu, pokud máš opěradla ve vzpříměnější poloze. Pokud je víc sklopíš, tak mezera zmizí.
  6. Vzhledem k tomu, že Ti mapy.cz dlouhou dobu fungovaly bez problémů, tak si myslím že je problém v autě anebo nějaké aktualizaci phonu. Sám mám iphone xs a používám mapy.cz i waze bez problemů jak v kodiaqu, tak superbu. Stejně tak ženě která má iphone 13, funguji mapy i waze v obou autech.
  7. Mám iphone XS a i pri aktivnim carplay se v pohode nabiji a vse funguje (superb 3 fl. )
  8. Tuomma

    brzdy

    Tak tedy original brzdy na Kodiaqu zatím velké zklamání. Ve 20.tis mam měněné zadni na zaruku, v 60. tis jsem musel menit predni i zadni, v 90.tis predek a nyni na 102.tis mi uz zase hučí a jsou před smrtí zadní. Vzdycky měněny v autorizaku za originaly, premyslim ze nyni vyzkousim zimermany o kterych jsem cetl ze vydrzi vic. Mate s nimy nekdo na Kodiaqu zkusenosti?
  9. Neměl bys číslo dílu original pouzdra s lampičkou? Zrovna včera jsem si říkal jak ten kufr osvítit, na dvojkovym superbu jsem lampičku měl a tady mi chybi
  10. Tak to Ti zavidim a samozřejme přeji a už vubec nechapu dle čeho se vyrábí. Já čekam již od února a stále nic, automje někde vyrobené ale neni dokompletované, také combi sportline 140 kw..
  11. Tomu bych moc nevěřil, já objednáno od února, termín dodáni květen a zatím stále nic. Prodejce vůbec nemá žádné informace kdy bude, superb sportline 2.0 tsi. A postoj škodovky, bud počkáš a nebo můžeš jít jinam..
  12. Tuomma

    brzdy

    Mně se rozsvítila kontrolka když mi zbývalo necelé 3000km do velkého servisu a technik mi řekl, že když je odjezdim v klidu tak to vydrží. A v pohodě jsem je dojezdil.
  13. Tak držim palce at je co nejdrive, ja zatim informaci o tom že by již bylo vyrobeno nemam.
  14. Ja objednaval kombika ve sportlinu tsicko 140kw 26.unora, termín dodání polovina května a stále nic. Novy termin konec června, na letisti zatim nestojí, tak jsem zvědav kdy ho dostanu.
  15. Zvladne to Ferda ze Strakonic, mně to měnil a kodoval na kodiaqovi a vše perfektně funguje. Jen nevim proč je zde zabanovany.
×
×
  • Vytvořit nový...