pokornja Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s výměnou průchodky kabelového svazku u dveří řidiče. Zjistil jsem, že se mi ulomila pacička, která drží průchodku u karoserie, takže tam může snadno zatékat, což je problém... Momentálně to mám ve stavu, jako je na přiloženém obrázku. Je to složitý servisní zásah a musí se vyhodit dveře, nebo to jde vyměnit nějak snadneji? Díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 To oranžové co ti kouká je konektor, takže stáhneš průchodku, vypojíš kabel, vyměníš průchodku zapojíš, natáhneš. otázka 15minut když budeš nešikovný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokornja Vloženo 27. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Fakt je to tak easy? Díval jsem se, že je tam těch kabelů fakt dost a ta průchodka má z druhé strany takovou rouru, tak si nejsem jistý, jestli to tím zvládnu bezpečně protáhnout. Takže vycvaknout průchodku z obou stran a protáhnout vypojené kabely, ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.