Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Mám ty menší sundané z nového Yeti MR2017, je na nich číslo 5L0821821C levý a 5L0821822C pravý. Můžu prodat. Namontoval jsem místo nich větší. Zde fotky pro porovnání: 

IMG_20161223_132036.jpg

IMG_20161223_132058.jpg

Je to tedy na novější typ Yeti, na starší roky výroby budou jiné. 

Editováno: , autor: osobne
Vloženo (editace)

Když nasadíš přední zástěrky, tak zjistíš, že se k tomu ty malé zadní nehodí a dáš i zadní větší. A větší jsou asi i logicky lepší, pokud člověku vadí špinavé auto. Neříkám, že mám čisté auto, ale udělal jsem pro to, co se dalo. :-) Jsem přesvědčen, že zvláště boky auta jsou díky předním zástěrkám po jízdě čistější. 

Vloženo

Potvrzuji, zmizely (téměř) přední špinavé prahy, maličko se i zmenšila zasranost okna

pátých dveří. Yeti má dle mých zkušeností jednu nectnost, neskutečně při jízdě víří bordel

za autem (alespoň proti octávce).

Vloženo (editace)

No Octavie má veliké přesahy, kola utopená v blatníku, Yeti má kola vyčuhující do stran, obě vozidla mají stejný podvozek, ale Octavie nafouklou karoserii a tím víc zakrytá kola.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...