pigo Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 Pánové máte někdo postup jak sundat masku KQ (gril). Jde to bez demontáže nárazníku? Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza44 Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Pustil jsem se do výměny rámečku masky. Tak bez demontáže kompletního nárazníku to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 17. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Děkuji za info. ✌️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark_12 Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Pokud nechcete demontovat celý nárazník, tak doporučuji původní rámeček pilkou na železo na jedné straně naříznout a potom postupně vylámat kombinačkama po obvodě. Sice původní rámeček zničíte, ale vyjde to časově i finančně líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 19. Únor 2022 Sdílet Vloženo 19. Únor 2022 Mohu se zeptat? Jakou masku tam dáváš? Nemáš foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark_12 Vloženo 19. Únor 2022 Sdílet Vloženo 19. Únor 2022 Já jsem měnil původní chromový rámeček za tento černý: https://www.obautodily.cz/skoda-karoq-ram-predni-masky-sportline-original-cerny-perletovy-efekt-11204cz2665/. Zkoušel jsem i postupně povolovat jednotlivé úchyty pomocí šroubováku, jak je popsáno ve fóru pro Octávky, ale Karoq to má trochu jinak a u světel to nešlo a ke spodním jsem se nedostal vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza44 Vloženo 19. Únor 2022 Sdílet Vloženo 19. Únor 2022 Já jsem vyměni chromový rámeček za originál černý Demontáž nárazníku neni tak složitá,ale i tak je to pakárna vycvakat rámeček. Bez demontáže se nedostaneš na všechny cvaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.