Tofik Vloženo 30. Říjen 2020 Vloženo 30. Říjen 2020 Ahoj mam Canton ve vozidle mr2021 a stále bojuji s nastavením hlasitosti, respt.zvuk mi prijde strašně potichu. Respt.na nižší hlasitost přes ovladac neni zvuk skoro slyšet. Pokud dám hlasitost systému na hlasitěji na poslech, tak jsem skoro na 80% celkové hlasitosti. Ale pri poslechu pres BT z mobilu (mam nastaveno v systému bt přehrávání na vysokou hlasitost) tak je hlasitost v pořádku, hlasitější poslech je cca na 40% nastavení a už je to opravdu rachot. Jinak musím říct ze Canton hraje celkem slušně, možnost zapnutí Dolby Pro Logic II je zajímavé, woofer taky pěkně duní s možností individuálního nastavení. Citovat
lukas513 Vloženo 5. Červenec 2022 Vloženo 5. Červenec 2022 Ahoj, mám ten samý problém, také zakoupen mr21 vč. Cantonu a stále mi rádio hraje potichu a nevím si rady, v porovnání S3 mr19 vč. Cantonu někdo na něco přišel... Citovat
jemelka71@gmail.com Vloženo 9. Červenec 2022 Vloženo 9. Červenec 2022 Mám úplně stejný problém 😰😰nejde nějak nastavit? Třeba servisní menu? Citovat
hnizdo.1 Vloženo 15. Červenec 2022 Vloženo 15. Červenec 2022 Mozna zbytecna otazka, ale zkouseli jste sahnout na nastaveni hlasitost vs rychlost? U me to dela obrovskej rozdil. Citovat
jemelka71@gmail.com Vloženo 16. Červenec 2022 Vloženo 16. Červenec 2022 Jak myslíš? Já zkoušel i minimum i maximum a stejná situace Citovat
hnizdo.1 Vloženo 1. Srpen 2022 Vloženo 1. Srpen 2022 U me je hodnota 7 = nejhlasitejsi poslech. Pri vypnutem motoru a stojicim aute ale samozrejme rozdil neni. Jeste se mozna zkuste pro zajimavost pohrabat v moznostech ztlumeni pri navigacnim hlaseni, parkovacim asistentu atd. (resp. vsechny ztlumeni uplne zrusit), jestli tam nahodou neni nejaka zrada a infotainment negeneruje nejaky event, který by zvuk utlumoval. Ja normalne posloucham cca na 30-40% hlasitosti, ktera mi prijde "bezna" (pokud se s nekym v aute nebavim, pak to chce min). Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.