prokoppd Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 (editace) Zdravim vás. Potreboval by som poradiť lebo už som zúfalý. Zateká mi voda do zadných dverí kufra. ŠKODA Fabia 1 hatchback, r. 2004. Po každom daždi keď otvorím kufor tak sa mi vyleje cca 1dl vody z otvorov kde sú tie gumené dorazy. Už som skúsil aj silikónom pretesnit okno či náhodou nieje zle nalepené ale vôbec to nepomohlo. Tesnenie na stierači kde je ten ozubený hriadeľ drží jak šľak tak to som vylúčil. Takže už som v koncoch. Nenašiel som nikde už miesto kde by to tam mohlo zatekať. Nemáte náhodou skúsenosti s týmto problémom? Ďakujem vopred. Edit: video po pár hodinách mrholenia Editováno: 31. Říjen 2020, autor: prokoppd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Vloženo 31. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 VID_20201030_222716.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas3156 Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 skús skontrolovať či nezateká cez osvetlenie ŠPZ, prípadne cez madlo (tlačítko otvárania) kufra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 Mě takto zatékalo do dveří kufru,když byla ukroucená trubička přívodu kapaliny do zadního ostřikovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.