Publikováno Listopad 3, 20204 r Zdravím potřeboval bych poradit. mám v plánu dodělat čelní kameru a potřebuji pár rad: 1, mám sklo s výhřevem a zajímalo by mě zda všechny autoskla mají stejný rozměr a stejné konektory na výhřivaní. jestli můžu sklo objednat podle VIN KÓDU které auto už má sklo na kameru. Rok mám 11/2016 2,jestli mi bude fungovat stíněni světel(light asist) díky za odpovědi. Upraveno Listopad 3, 20204 r od Leonekkk
Listopad 4, 20204 r jak dodělat kameru??? rozmer skel i konektory na vyhrivani jsou sice stejny, ale pokud mas obyc sklo jen se zrcatkem a senzorem deste, tak ti tam bude i po vymene skla s kamerou chybet konektor kam by si tu kameru pripojil ;) ..... menim ty skla relativne casto, takze vymena neni problem .....ale tohle asi dobastlit jen tak nepujde ..... sam jsem si chtel treba vymenit normalni volant za ten s razenim na volantu a elektrikar me rekl ze se musi vymenit X veci ..... u toho skla to bude mozna podobny ..... ale treba kecam.....
Listopad 4, 20204 r Co mam ja informace, tak pokud chces vymenit volant multifunkcni, za multifunkcni s DSG razenim, tak se vymeni kus za kus a nic vic.
Listopad 5, 20204 r Autor před 7 hodinami, coltan napsal: jak dodělat kameru??? rozmer skel i konektory na vyhrivani jsou sice stejny, ale pokud mas obyc sklo jen se zrcatkem a senzorem deste, tak ti tam bude i po vymene skla s kamerou chybet konektor kam by si tu kameru pripojil ;) ..... menim ty skla relativne casto, takze vymena neni problem .....ale tohle asi dobastlit jen tak nepujde ..... sam jsem si chtel treba vymenit normalni volant za ten s razenim na volantu a elektrikar me rekl ze se musi vymenit X veci ..... u toho skla to bude mozna podobny ..... ale treba kecam..... Super to jsem potřeboval vědět díky moc! Dodělat kameru myslím tim(kamera,el. Svazek,kalibrace a kódování) aistenty:rozpoznání značek,line asist a dálkových světel. Instalaci kamery už mám domluvenou akorát nevím u těch dálkových světel..
Listopad 5, 20204 r před 12 hodinami, Stanson napsal: Co mam ja informace, tak pokud chces vymenit volant multifunkcni, za multifunkcni s DSG razenim, tak se vymeni kus za kus a nic vic. Tak teda super ...... az sezenu tak to vymenim a pokud to nebude fungovat, tak si to necham na ozdobu ;)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.