Vápno Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 Ahoj. Máte někdo zkušenosti s protisměrnou dětskou sedačkou? Máme předběžně vybráno Klippan Triofix Comfort 9-36kg. https://www.centrumautosedacek.cz/9-36-kg/1889-klippan-triofix-comfort-match-race-se-zakladnou-6417840021395.html Jde mi asi hlavně o to jestli je pak použitelné sedadlo spolujezdce a vůbec, jestli se to tam nějak vejde. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 Jednu zrovna v autě používáme. Zkušenosti, no, nevím jestli se to tak dá říct. Je zděděná a nevybíral jsem, takže nemůžu hodnotit jiné. Celkem už má starší dítě třetí sedačku, vše od Britaxu. Moc si nedokážu představit "univerzální". První byla protisměrná - vajíčko s "podstavou" v isofixu a nohou opírající se o "podlahu". Klíčová věc je jednoduché zacvaknutí a vytáhnutí. Není čas cokoli se řvoucím Tarzanem. Další už po směru. Úplně jiné sezení. Zkusím se podívat, od kdy jsme přesazovali. Teď máme Kidfix II XP Sict a následně dokoupenou Kidfix III S. Opět výrazně větší. Narovinu musím říct, že jsem měl vajíčko a druhou sedačku zadarmo v rámci rodiny a cena nebyl a ani teď není parametr. Možná má někdo zkušenosti s rostoucí sedačkou a je schopný dát srovnání. Mně to už jen při porovnání všech tří nedává smysl. Velký děcko taky zřejmě nebude chtít jezdit proti směru a čučet dozadu do kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 4. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Tahle by měla být 9-18kg protisměrná se základnou pak 18-25 posměrná se základnou a 25-36 posměrná bez základny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 (editace) Sisi isty ze 9 az 18kg je protismerna? Si neviem predstavit kde da nohy to 3r dieta s 11kg,vylozi hore na operadlo? Tak pzeral som video, fakt sa to da... Hm. Lenze ked nespi tak to cudo pozera rozpravky :) Editováno: 4. Listopad 2020, autor: atlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 (editace) Máme a používáme Cybex Sirona s otočnou základnou, takže se dá použít jako proti i po směru jízdy a v Oct celkem bez problémů s místem. Od cca 8m a 8Kg jsme ji začali používat proti směru jízdy a pak na cca 1,5 roku a 10 Kg jsme otáčeli po směru jízdy Proti se používají 5 bodové pásy, které dokáží držet i drobné postavy a lépe se nastavují, po směru se upoutává už jen pultíkem Editováno: 4. Listopad 2020, autor: Nemfis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 5. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2020 Díky za názory. Jde mi hlavně o to jestli je to v O3 vůbec použitelný ta protisměrná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajas1 Vloženo 3. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 My máme joie I spin 360, a na místě spolujezdce se vlezu, měřím 190 cm :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 3. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 Koukám, že už jsem nedal vědět. Používáme to na co jsem se ptal na začátku. Zatím stále proti směru a ve sklopené poloze. Malý teď byly 2 roky a zatím to nevypadá, že bysme otáčeli. U spolujezdce je to s komfortem hraniční a myslím si, že se 190cm by jsi tam měl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.