Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Není to nic extra složitého. Pouze ve stručnosti: Nějakým šroubovákem odchlípni zadní obložení kufru a postupně vycvakej všechny zámečky. Potom odpoj vše od motorku a vyměň kus za kus. Zde může být jeden problém - ramínko stěrače za ty roky nejspíš přiroste k hřídelce a nepůjde moc dobře uvolnit. Škodovka na to používá stahovací přípravek, tj. v domácích podmínkách vypáčit pomocí dvou šroubováků, promazat pomocí WD, apod.

Vloženo
před 2 hodinami, Tomas F napsal:

Není to nic extra složitého. Pouze ve stručnosti: Nějakým šroubovákem odchlípni zadní obložení kufru a postupně vycvakej všechny zámečky. Potom odpoj vše od motorku a vyměň kus za kus. Zde může být jeden problém - ramínko stěrače za ty roky nejspíš přiroste k hřídelce a nepůjde moc dobře uvolnit. Škodovka na to používá stahovací přípravek, tj. v domácích podmínkách vypáčit pomocí dvou šroubováků, promazat pomocí WD, apod.

Zabudol si na odšróbovanie madla 5tych dverí... 

Aby chlapec nezlomil obloženie kufra na polovicu! :) 

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravim, koupil jsem novy motorek, protoze puvodni stira jen kdyz sviti slunicko. Ostrikovac funguje stale.

Po vymene mi ale nejde ani sterac a uz ani ostrikovac. Neni potreba ten motorek nejak aktivovat?

Napada vas nekoho co bych jeste mohl vyzkouset? Uz to asi vzdam a zajedu do servisu, ale tam je taky nebavi hledat zavady :-/

Diky

Vloženo
On 11/19/2021 at 6:41 PM, bejblikv said:

Zdravim, koupil jsem novy motorek, protoze puvodni stira jen kdyz sviti slunicko. Ostrikovac funguje stale.

Po vymene mi ale nejde ani sterac a uz ani ostrikovac. Neni potreba ten motorek nejak aktivovat?

Napada vas nekoho co bych jeste mohl vyzkouset? Uz to asi vzdam a zajedu do servisu, ale tam je taky nebavi hledat zavady :-/

Diky

Tak zrejme je to jen spatný kontakt na starem motorku (doufam, ze ne jinde). Predevsim jsem ale zjistil, ze musi byt kufr zavreny, jinak to nestira :-)

Jdu tedy zjistovat jak nejlepe resit ty kontakty abych to nemusel porad rozebirat, uz me to vazne nebavi.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...