Antoan83 Vloženo 10. Listopad 2020 Vloženo 10. Listopad 2020 Zdarec , máte prosím Vás někdo zkušenost s výměnou motorku zadního stěrače? Nebo je tady někde popsaný postup ,co ,kde, rozdělat? díky moc za odpověď , T Citovat
Tomas F Vloženo 10. Listopad 2020 Vloženo 10. Listopad 2020 Není to nic extra složitého. Pouze ve stručnosti: Nějakým šroubovákem odchlípni zadní obložení kufru a postupně vycvakej všechny zámečky. Potom odpoj vše od motorku a vyměň kus za kus. Zde může být jeden problém - ramínko stěrače za ty roky nejspíš přiroste k hřídelce a nepůjde moc dobře uvolnit. Škodovka na to používá stahovací přípravek, tj. v domácích podmínkách vypáčit pomocí dvou šroubováků, promazat pomocí WD, apod. Citovat
HANZTD Vloženo 10. Listopad 2020 Vloženo 10. Listopad 2020 (editace) odmontuješ - namontuješ = 30min se svačinou a vyřízenim telefonu :-D Editováno: 10. Listopad 2020, autor: HANZTD Citovat
r_e_n_e Vloženo 10. Listopad 2020 Vloženo 10. Listopad 2020 před 2 hodinami, Tomas F napsal: Není to nic extra složitého. Pouze ve stručnosti: Nějakým šroubovákem odchlípni zadní obložení kufru a postupně vycvakej všechny zámečky. Potom odpoj vše od motorku a vyměň kus za kus. Zde může být jeden problém - ramínko stěrače za ty roky nejspíš přiroste k hřídelce a nepůjde moc dobře uvolnit. Škodovka na to používá stahovací přípravek, tj. v domácích podmínkách vypáčit pomocí dvou šroubováků, promazat pomocí WD, apod. Zabudol si na odšróbovanie madla 5tych dverí... Aby chlapec nezlomil obloženie kufra na polovicu! :) Citovat
Tomas F Vloženo 10. Listopad 2020 Vloženo 10. Listopad 2020 Ano ano, na madlo jsem nějak pozapomněl.. Citovat
Antoan83 Vloženo 15. Listopad 2020 Autor Vloženo 15. Listopad 2020 Dobře díky za info a návod ,škoda že už nejsem ten chlapec akorát 😂😂😂👍👍👍díky Citovat
bejblikv Vloženo 19. Listopad 2021 Vloženo 19. Listopad 2021 Zdravim, koupil jsem novy motorek, protoze puvodni stira jen kdyz sviti slunicko. Ostrikovac funguje stale. Po vymene mi ale nejde ani sterac a uz ani ostrikovac. Neni potreba ten motorek nejak aktivovat? Napada vas nekoho co bych jeste mohl vyzkouset? Uz to asi vzdam a zajedu do servisu, ale tam je taky nebavi hledat zavady :-/ Diky Citovat
bejblikv Vloženo 21. Listopad 2021 Vloženo 21. Listopad 2021 On 11/19/2021 at 6:41 PM, bejblikv said: Zdravim, koupil jsem novy motorek, protoze puvodni stira jen kdyz sviti slunicko. Ostrikovac funguje stale. Po vymene mi ale nejde ani sterac a uz ani ostrikovac. Neni potreba ten motorek nejak aktivovat? Napada vas nekoho co bych jeste mohl vyzkouset? Uz to asi vzdam a zajedu do servisu, ale tam je taky nebavi hledat zavady :-/ Diky Tak zrejme je to jen spatný kontakt na starem motorku (doufam, ze ne jinde). Predevsim jsem ale zjistil, ze musi byt kufr zavreny, jinak to nestira :-) Jdu tedy zjistovat jak nejlepe resit ty kontakty abych to nemusel porad rozebirat, uz me to vazne nebavi. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.