Jirka George Bříza Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Zdravím, mám menší problém dneska jsme měnil tycky stabilizátoru, ale když zatocim volantem tak to bouchne do podlahy nevíte čím to muže byt nebo co by to mohlo byt zač. Myslím si že to je čep řízení. DÍKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 (editace) Chtělo by to zvednout a překontrolovat v rejdu na servisním zvedáku. Pokud nic nenajdeš tak na vybrační desku, a mrknout pod auto kde je vůle. Editováno: 18. Listopad 2020, autor: Radas1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka George Bříza Vloženo 18. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Začalo to dělat když jsem povolil spodní sroub na stabilizační tycce.který je prisroubovany do ramena a horní sroub mi nešel povolit tak jsem to vše dal zpět a potom to začalo dělat.. dneska jsem musel flexou uriznout horní šrouby těch stabilizačních tyček, a dal jsem tam místo plastových, tak jsem tam dal kovové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Původně jsem měl plastové, ale po čase jsem je nahradil kovovými. Trošku mi nejde do hlavy jak Ti ty kosti drží, když je ten šroub uřezaný?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka George Bříza Vloženo 18. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Ty staré kosti jsem musel řezat, Řezal jsem ten horní šroub co je připevněn ke stabilizátoru... ale den předtím jsem to zkoušel povolovat ručně.. povolil jsem jenom ten spodní sroub co drží v rameni... a horní šroub jsem vůbec nepovolil.. tak jsem musel flexou, a když jsem tam dal ty kovové tak to sedlo úplně v pohodě. Nevím co by to Mohlo byt jestli čep řízení nebo silentblok ramene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Prověř to metodou jak jsem Ti popsal výše, vůbec to nemusí být staboše nebo čep, ale úplně něco jiného, a to zjištíš jak auto zvedneš a budeš rejdovat kolama, v případě, že se nic neprojeví tak postav auto na vybrační desku jako je na STK a prověř vybrací s brzdou kde se Ti může závada projevit. Jednou jsem to také tak udělal, když jsem si něvěděl rady. Zajel jsem na STK zaplatil 300,- a kluci mě provedli kontrolou podvozku.Odjel jsem s jistotou, kde je problém, který jsem opravil a byl klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka George Bříza Vloženo 18. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Uvidím, je to cítit do podlahy když to bouchne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.