koudy Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 pasuje to tam z VW,ale cislo fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 koudy - a číslo dielu? Nie som si istý, že to existuje ako náhradný diel. a co hovori ETOS alebo ETKA? Nepozrel si? Nechce sa mi to instalovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 ETKA pozná len celý panel ovládania klimatizácie. Takže podľa mňa už ostáva fakt len ten redliner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 redliner nože ho vylupni a opíš čísielko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 hmm myslis ze tam nejake bude ale kludne to vylupnem ak mi poviete ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 normalne se da objednat to tlacitko.Cenu,ale nevim pokud jste ten návod od Stuarta četli pořádně, tak tam psal, že tohle tlačítko samostatně sehnat nelze... Jemu bych veřil, na Briskoda je jeho pověst něco na způsob "našeho" cosbyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 tak páni nerád vás sklamem ale práve som too vylupol na našom golfe a okrem toho že tam bolo napísané ABS tam bolo len číslo 5.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 profor: presne take nieco som cakal ze tam bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 (editace) Tak kolegove v SRN uz jsou o neco dal nez my.Zjistili ze jde zapojit Clima dil z VW ,ale sviti modre,cervene a zlute, takze nic moc Editováno: 7. Prosinec 2006, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Nebo koupi na E-bay a pouziji ta tlacitka do dilu ze Skody toto je z VW Touran bez vyhrevu sedacek tak vyndaji to OFF tlacitko a zbytek prodaji nebo zase vyhodi nebo nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 (editace) A po rozebrani zjistili,ze v O2 chybi pod danym tlacitkem jak podsviceni tak ta dioda oranzova ktera se rozsviti pokud je OFF aktivni a tim padem je cele tlacitko OFF jen estetickym hlediskem.Ja uz si ho taky koupil ale jeste zkusim prehodit ty tocici casti,libi se mi ze maji chromove ohraniceni.Vypadaji tak nejak hezci...Jo a zkouseli doletovat tu diodu a nesvitilo to stejne .Asi neni to tlacitko napajene.Takze jedine koupit VW dil a preletovat kompletne vsechny diody ny barvy co ma Skoda... Kdo do toho jde??? V tech krouzkach by mneli byt ty diody.Dole zelena na podsviceni a nahore ta mala oranzova na funkci Off Editováno: 7. Prosinec 2006, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 No dorobiť to podsvietenie by myslím nejako išlo, ale na tej oranžovej LED by som ani tak netrval. Mne by k šťastiu stačilo len to tlačidlo OFF. A ešte mi napadlo, nechýba tej oranžovej LED nejaký odpor? Resp. nie je inakšie kódovanie toho VW modulu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Tak mam hotovo a super,tlacitko sice nesviti,ale je tam a ty krouzky kolem tech otocnych tlacitek vypadaji super.VIZ. foto (neni to z meho auta ale vypada to stejne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 (editace) Jeste kdyby jste nekdo potreboval tak mam ovladace Climatronic z Tourana (co jsem si z toho vzal ty veci) je to verze bez vyhrevu sedacek,plne funkcni, cervene podsviceno s modrym displayem jsou tam krouzky s Octavie a chyby tlacitko s napisem OFF to je nahrazeno taky tim z Octavie,ale zase sviti pokud se zmackne.. Je to to na te fotce o neco vyse......jen bez tech chrom krouzku,ty uz mam ja Editováno: 18. Prosinec 2006, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Sakra, chcelo by to nájsť kontakt na výrobcu tých celých klimatizácií, či by nemal zvyšné nejaké OFF tlačidlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Nekdo chtel fotku te klimi zezadu tak tady jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 je to climatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 a odpojena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Takovy maly kurvitko a jakou velkou radost to udela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Super, dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 A po rozebrani zjistili,ze v O2 chybi pod danym tlacitkem jak podsviceni tak ta dioda oranzova ktera se rozsviti pokud je OFF aktivni a tim padem je cele tlacitko OFF jen estetickym hlediskem.Ja uz si ho taky koupil ale jeste zkusim prehodit ty tocici casti,libi se mi ze maji chromove ohraniceni.Vypadaji tak nejak hezci...Jo a zkouseli doletovat tu diodu a nesvitilo to stejne .Asi neni to tlacitko napajene.Takze jedine koupit VW dil a preletovat kompletne vsechny diody ny barvy co ma Skoda... Kdo do toho jde??? V tech krouzkach by mneli byt ty diody.Dole zelena na podsviceni a nahore ta mala oranzova na funkci Off Zdravím, vyřešil někdo z Vás na panelu OII to podsvětlení tlačítka OFF (případně i indikaci vypnutí) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Tak jsem "sehnal" to tlačítko s nápisem OFF. Jednoduše - je napsané suchými obtisky PROPISOT.Nevím jestli se to dá dnes sehnat. Já to mám z letitých zásob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 A po rozebrani zjistili,ze v O2 chybi pod danym tlacitkem jak podsviceni tak ta dioda oranzova ktera se rozsviti pokud je OFF aktivni a tim padem je cele tlacitko OFF jen estetickym hlediskem.Ja uz si ho taky koupil ale jeste zkusim prehodit ty tocici casti,libi se mi ze maji chromove ohraniceni.Vypadaji tak nejak hezci...Jo a zkouseli doletovat tu diodu a nesvitilo to stejne .Asi neni to tlacitko napajene.Takze jedine koupit VW dil a preletovat kompletne vsechny diody ny barvy co ma Skoda... Kdo do toho jde??? V tech krouzkach by mneli byt ty diody.Dole zelena na podsviceni a nahore ta mala oranzova na funkci Off Tak jsem dnes konečně dodělal podsvětlení tlačítka OFF. Zapotřebí je příslušná dioda a 2x SMD odpor hodnoty 866 ohm (tuto hodnotu jsem neměl, tak jsem dal 2x 820 ohm). Ty odpory se musí doletovat na správné místo (bohužel jsem neměl po ruce foťák), aby dioda byla napájená. Umístění diod na plošáku jsme s kolegou z práce našli pomocí měřáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 tak jsem dnes zkusil sundat to prostřední talčítko, ale nějak mě to nešlo stejně nevím, k čemu je to vypnutí dobrý... :-) no, každopádně to radši nebudu řešit... s mým talentem, bych to spíš rozbil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Na OII rok 2007 (1.9tdi Elegance) kurvítko je - po odstranění je vypínání funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.