Publikováno Listopad 6, 200618 r prezul som gumy a dumam ci necham na zimu puklice, ono uz su dost obyte od kamenov a dalsia sol a kamene im asi moc nepomozu. Pohlad na auto bez puklic je sice dost na hovno ale cez to sa prenesiem. ako to riesite vi?
Listopad 6, 200618 r ja tam puklice nechavam. aj tak pravou stranou puklice bolo vrazene do obrubnika tak po zime ich streknem striebrenkou a budu ako nove
Listopad 6, 200618 r Já mám jedny na zimu (starý klasik) a jedny na léto. (durony). No ale doufám, že už budou konečně hliníky, tak budu mít dvoje na zimu. Upraveno Listopad 6, 200618 r od Strojvůdce
Listopad 7, 200618 r raději tam nějaký poklice dej ať nedopadneš na jaře takto http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry307315
Listopad 7, 200618 r Tiez som riesil po prezuti dilemu, ci ich nechat na zimu, nakoniec som si ich nahodil . Auto bez nich vyzera tak nejako divne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.