multipas Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 prezul som gumy a dumam ci necham na zimu puklice, ono uz su dost obyte od kamenov a dalsia sol a kamene im asi moc nepomozu. Pohlad na auto bez puklic je sice dost na hovno ale cez to sa prenesiem. ako to riesite vi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ja tam puklice nechavam. aj tak pravou stranou puklice bolo vrazene do obrubnika tak po zime ich streknem striebrenkou a budu ako nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 (editace) Já mám jedny na zimu (starý klasik) a jedny na léto. (durony). No ale doufám, že už budou konečně hliníky, tak budu mít dvoje na zimu. Editováno: 6. Listopad 2006, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 raději tam nějaký poklice dej ať nedopadneš na jaře takto http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry307315 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ty voe tak to abych radši koupil poklice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Tiez som riesil po prezuti dilemu, ci ich nechat na zimu, nakoniec som si ich nahodil . Auto bez nich vyzera tak nejako divne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 mě se to radši líbí víc bez poklic, hlavně nevim jak je tam přidělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.