Vladimír Bugár Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 vyzna sa niekto, je toto dolezite? auto funguje, ziadnu chybu mi nevypisuje... a ten cerveny preseknuty kablik je k elektronickemu odpudzovacu kun... zeby sikovna kuna prehryzla spravny kablik? :D volal som aj do servisu, ale nie je servisak dostupny, tak som mu poslal na e-mail foto s popisom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 25. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 uz viem, uz to mam aj opravene... ze vraj management baterie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalik73 Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Ahoj, jestli myslíš to co jsem zakroužkoval tak to je start-stop systém... já jsem ho odpojil, nesnáším když mi vypne motor... a baterce to dělá dobře... :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 zažil som viackrát že kuna zožrala kábel od plašičky a potom v pokoji žrala hadičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 1. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 V 25. 11. 2020 na 19:00, dalik73 napsal: Ahoj, jestli myslíš to co jsem zakroužkoval tak to je start-stop systém... já jsem ho odpojil, nesnáším když mi vypne motor... a baterce to dělá dobře... :-))) ahoj... mne v servise hovorili, ze je to management baterie, ale moze byt, ze ked to bolo odpojene, ze nesiel ani start-stop system... ten som stale pri nastartovani vypinal... a inac aj mi pisalo chybu, ze porucha start-stop systemu, ale myslel som si, ze je to skrz to, ze nieje este zohriaty motor... budem si to musiet teraz vsimnut, ked mi to opravili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 1. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 V 25. 11. 2020 na 19:04, suri. napsal: zažil som viackrát že kuna zožrala kábel od plašičky a potom v pokoji žrala hadičky to musia byt nejake hluche kuny, ked im plasicka nevadi... ja som uz aj potom ten tapacirung nastriekal Hugo Bossom... hadam im bude smrdiet tak, ako mne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 nevadí , je to len placebo všetko , škoda peňazí ... ak sa raz tam nanosí tak len vyčistiť , umyť , dezinfekcia a potom možno plašičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 2. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 před 55 minutami, suri. napsal: nevadí , je to len placebo všetko , škoda peňazí ... ak sa raz tam nanosí tak len vyčistiť , umyť , dezinfekcia a potom možno plašičku ja v Dusteri, ked som si nasiel na motore vytyckovane perie, dal som tu elektronicku plasicku a od vtedy som mal pokoj... toto je asi viacej zapratane a nesiri sa ten zvuk tak dobre, ako v Dusteri... mozno by dve tie elektronicke plasicky pomohli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.