Hlavi7 Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Zdravím, Již nějakou dobu mi auto uhýbá na levou stranu. Kola jsem nechal vyvážit a zkontrolovat (letni i zimní) geometrii seřídit, ale vozidlo pořád stejně mírně táhne na levou stranu. Poradíte mi prosím? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 NajazDene km? Vek auta? Brzdy predne sa kedy robili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlavi7 Vloženo 26. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 352000km 2011 RV a predni brzdy nevim, ale podle mechanika neni zatim potreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 (editace) Jsi si jisty ze geometrie je ok? Ja si nechaval delat geometrii v Bestdrive. Udelali to spatne, podle nich v poradku, musel jsem jinam, tam uz to udelali ok. Nahusteni pneu...? Editováno: 27. Listopad 2020, autor: chnapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 352tkm, no daj sem papier z geometrie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulec Vloženo 9. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2024 mně do levá,teď nato koukám. zavěšení v p... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.