Patrik1982 Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Zdravim po vymene rozvodu auto vydava cydny zvuk akoby lozisko chytalo..rozv.remen je ošuchany zvonku ... pocut to na 1000ot.aonahle 800 je motor ticho...vo vyssej rychlisti motor hlucny...novy rozvod aj oumpa contitech w1,zvuk ide niekde z priestoru krytu rozvodu,,,dakujem za radu vopred 20201121_161810.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1982 Vloženo 30. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Tak sme tam dali druhu vid.pumpu a aj nap.kladky fi.INA novy remen a auto stale šklbe na 1000 otackach...altern.je ok a aj remen...zeby vstrek???ma s tym niekto skusenost chlapi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 pred vymenou rozvodu to nerobilo ? rozvod je na pripravky ci na fixky ci ako ? nie je to skocene na cerpadle? video som nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1982 Vloženo 2. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 V 30. 11. 2020 na 9:41, suri. napsal: pred vymenou rozvodu to nerobilo ? rozvod je na pripravky ci na fixky ci ako ? nie je to skocene na cerpadle? video som nevidel Zdravim...mne odisiel motor dal sa druhy jazdeny.nakolko prepalilo piest.motir je anglicak...rozvod nastaveny aj pumpa skusana ina nic ...ani volnobezka alternatora...auto bavi ide pekne len sa mi zda hlucne oproti povodnemu motoru...nahram zvuk este raz ...mne pride chod motora akoby nejaka oska bola chytena nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drjery Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Ahoj,mám presne to iste čo ty nahodou si to nevyriešil ? Dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Má to zvuk jako když je přepnutej řemen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drjery Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Ahoj ako myslíš prepnuty. mas na mysli skončení ? mna značkách to sedí práve preto sa čudujem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drjery Vloženo 6. Únor 2023 Sdílet Vloženo 6. Únor 2023 Pre tých čo by toto iste riešili . Bol to moc napaty napinak. Treba ho napat po výrez potom ho dotiahnuť lebo sa ešte pohne ako sa dotiahne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.