FOX42 Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 (editace) Ahoj, hledam už týden, ale nikde jsem podobné téma nenašel a proto se obracím s prosbou. Před 3 týdny jsem měnil váhu vzduchu a od té doby mi někdy při akceleraci vibrovalo auto, teďnuž to dělá při akceleraci pokazde. Poloosy, kola, silentbloky vse ok, přetěsnené vstřiky a dělá stále, z výfuku jde černý kouř právě při akceleraci, na volnoběh auto drží otáčky, nevibruje a ani při klasické ,,udržovací” jízdě. Nemohla by být spuvislost v té nové váze nebo máte někdo zkušenosti? 1.9 tdi 77 kw pd, kod motoru BKC. děkuji. Editováno: 17. Prosinec 2020, autor: FOX42 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Kupoval jsi originál nebo druhovýrobu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX42 Vloženo 17. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 před 5 minutami, 15degren napsal: Kupoval jsi originál nebo druhovýrobu ? Kupoval jsem prave radsi original od Bosch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.