Ras34 Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Zdarec, mam takovy dotaz zjistil jsem, ze kdyz zvednu kapotu rapidu a na celni sklo naliju vodu (tim simuluji dest) tak tato voda mi z casti tece do prostoru motoru na hadicky apod., misto toho aby mi vsechna odtekla odtokovyma kanalkama,,, nemate nekdo zkusenost jak toto opravit,, treba nejake video ktere by slouzilo jako navod?? Nejakou zkusenost s timhle problemem mam, na fabii 1 jsem tohle jiz opravoval,, pripadne na co si mam dat aspon pozor u rapidu, nez to zacnu rozebirat, dik za veskere info ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března Ahoj. Zjistil jsem stejný "problém". Když nateče voda do těch prostředních otvorů v plastu, který je kolem stěračů, tak mi odtéká do motorového prostoru kolem nějakého asi elektrického svazku, který vede skrz plech z motoru do prostoru pod oknem. Po krajích odtéká klasicky někde v podbězích. Je to v pořádku a jedná se o vlastnost, nebo je někde něco špatně utěsněno? Díky moc za info 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.