Přejít na obsah

[CFFB] Smrad nafty v kabine

Nnso

Doporučené příspěvky

Ahojte,

Zhruba pred mesiacom sa mi stalo, ze sa uvolnila prepadova hadicka od vstrekovaca. Ked som stal na krizovatke citil som velmi jemny smrad nafty, ale nijako som to neregistroval. Presiel som asi 20km (medzi obcami) a po prvom stati na volnobehu uz velmi bolo citit nespalenu naftu a isiel biely dym s pod kapoty. Isiel som s tym do servisu, kde hned zistili ze je uvolnena prepadova hadicka jedneho vstrekovaca a cely cas prepadova nafta tiekla na motor a za motor na vyfukovu cast, co mi aj povedali ze kvoli tomu bolo citit smrad v kabine. Vymenili teda prepadovu listu a co bolo od nafty umyli, a odvtedy pocas jazdy nie je ziaden naftovy smrad.

Problem ale co zostal je, ze pocas volnobehu ked auto stoji a je zohriate stale ctit smrad nespalenej nafty. Mozem tvrdit ze za ten mesiac sa to zlepsilo mozno o par percent, alebo som si asi uz na to zvykol.

Po odstaveni auta z vonku citit naftu okolo kapoty, samozrejme aj ked ju otvorim, cize bud na motore alebo pod plastovym krytom je stale.

Mate nejake rady, ako sa tohto smradu nafty v kabine za volnobehu zbavim? Precistit este raz nejakym pripravkom miesto za motorom?  Skusit vymenit horny kryt (ktory bol riadne od nafty a dost zadymeny)? Popripade staci len na tom jazdit este nejaky cas nech sa to postupne "odparuje" ?

Vdaka za odpovede.

Editováno: , autor: Nnso
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...