Leden 10, 20214 r Jedny hodiny ze střední konzole mám doma zbytečný. Vymontoval jsem je ze svého auta. Dal jsem si na jejich místo USB. Jetli chceš, za 250,- + poštovné jsou tvoje. JInak se dají sezhnat na e- bazarech. Upraveno Leden 10, 20214 r od koudy_123
Leden 10, 20214 r Do soukromé zprávy jsem poslal telefonní číslo. Můžeme domluvit podrobnosti. Upraveno Leden 10, 20214 r od koudy_123
Leden 29, 20214 r V 10. 1. 2021 na 19:25, beefeater napsal: Beru Pro ostatní, kdož by měli co dočinění z uživatelem Beefeater. Popíšu zde dosti neseriozní přístup uživatele beefeater. Po konverzaci, viz výše, jsme se domluvili, že mu hodiny dovezu do Písku (měl jsem cestu do CB). V den odjezdu proběhla SMS konverzace, že pojedu a jestli tam bude. Odpověď: super. Dojel jsem na místo, žádný zvonek, telefonní číslo oznamovalo, že je nedostupné a na sms doposud neodpověděl. Ještě že jsem mu nic neposla přeš uloženku, jak to původně htěl. Nechápu lidi, kteří se na něčem domluví a pak se na všechno vykvajznou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.