beefeater Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 Věděl by někdo kde ho sehnat mimo vrakovišť? Díky moc za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 (editace) Jedny hodiny ze střední konzole mám doma zbytečný. Vymontoval jsem je ze svého auta. Dal jsem si na jejich místo USB. Jetli chceš, za 250,- + poštovné jsou tvoje. JInak se dají sezhnat na e- bazarech. Editováno: 10. leden 2021, autor: koudy_123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beefeater Vloženo 10. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 (editace) Do soukromé zprávy jsem poslal telefonní číslo. Můžeme domluvit podrobnosti. Editováno: 10. leden 2021, autor: koudy_123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 V 10. 1. 2021 na 19:25, beefeater napsal: Beru Pro ostatní, kdož by měli co dočinění z uživatelem Beefeater. Popíšu zde dosti neseriozní přístup uživatele beefeater. Po konverzaci, viz výše, jsme se domluvili, že mu hodiny dovezu do Písku (měl jsem cestu do CB). V den odjezdu proběhla SMS konverzace, že pojedu a jestli tam bude. Odpověď: super. Dojel jsem na místo, žádný zvonek, telefonní číslo oznamovalo, že je nedostupné a na sms doposud neodpověděl. Ještě že jsem mu nic neposla přeš uloženku, jak to původně htěl. Nechápu lidi, kteří se na něčem domluví a pak se na všechno vykvajznou. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.