Martyp Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Není to vyloženě úlovek z ulice,kámoš si udělal radost.Za kouknutí stojí. JJ to je nadhera..Snad nejhezci Corvetta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ještě jedna parádička... 2 vozidla městské policie jeli za sebou a první zabrzdil před přechodem a druhej ho smetl... celkem slušný foceno mobilem tak pardon za kvalitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Zbrojení před Mimoní a štosování k odjezdu To je asi že v Bílině ne? jj, před Lidlem. Každou sobotu kolem druhy tam stojej hotovy "skvosty" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Kdyz to projelo kolem me asi ve 180km/h tak jsem myslel, ze proletelo letadlo... Uzasny zvuk, vizaz i nazev... :palec2: zas to neořeháněj 180 km/h ? To jste jeli po té ulici tak rychle všichni jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Kdyz to projelo kolem me asi ve 180km/h tak jsem myslel, ze proletelo letadlo... Uzasny zvuk, vizaz i nazev... :palec2: zas to neořeháněj 180 km/h ? To jste jeli po té ulici tak rychle všichni jo ? bych řekl, že kolega myslí že ho předjel v udávané rychlosti někdy dřív a teprve dodatečně byl vyfotografován... To je jasný důkaz toho, že při kapacitě našich silnic se rychlost nevyplatí... Jen nacpeme víc peněz do kapes které jsou už beztak plné (myslím tím ropné koncerny atd...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Kdyz to projelo kolem me asi ve 180km/h tak jsem myslel, ze proletelo letadlo... Uzasny zvuk, vizaz i nazev... :palec2: zas to neořeháněj 180 km/h ? To jste jeli po té ulici tak rychle všichni jo ? Ty si jouda Ja jel po dalnici cca 160km/h a on me predletel, tato fotka je porizena o 12 km pozdeji v centru matky mest, vis CULDO??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Pro Vás co jezdíte po praze jedna RADAROVÁ OKTÁFKA :-)Druhá fotka je trochu mázlá oba jsme jeli cca 50 km/h, ale je tam dobře patrné radarové zařízení i dopravácká košile ono obecně bacha na octávky I v clasiku (černá zrcátka a kliky) v HK jsou dvě takové modrá a červená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Kdyz to projelo kolem me asi ve 180km/h tak jsem myslel, ze proletelo letadlo... Uzasny zvuk, vizaz i nazev... :palec2: Tak to je mazec!!! Nádhera!!! :wub: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Není to vyloženě úlovek z ulice,kámoš si udělal radost.Za kouknutí stojí. Tak to je bez kometáře!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 porsche nuda ale ta corvette od Geiger je masakr. 0-100 pod 4s, Vmax přes 300. výkon přes 570PS Vašo, kde je ta Covettka focená??? Já nedávno viděl u Olomouce černou a bílou u Prostějova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 (editace) ¨je stříbrná a a jediná úprava gaiger v CZ pohybuje se po olomoucku foceno v PV Editováno: 27. Květen 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Nemusis byt dobry v matice CULDO, ale staci neco trochu vedet o Nuselskem moste a je to jasny. Tam to stoji az na Muzeum, vis? A tato fotka je porizena kus od I.P.Pavlova, a I.P.Pavlova je kus od Muzea a to je to misto, kde se mi ho podarilo dojet. Nahoda ne? Nebo mozna se mene chytat za slova by stacilo pro zacatek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Nemusis byt dobry v matice CULDO, ale staci neco trochu vedet o Nuselskem moste a je to jasny. Tam to stoji az na Muzeum, vis? A tato fotka je porizena kus od I.P.Pavlova, a I.P.Pavlova je kus od Muzea a to je to misto, kde se mi ho podarilo dojet. Nahoda ne? Nebo mozna se mene chytat za slova by stacilo pro zacatek! MALEJ DOTAZ ,PROČ NĚKDO SMAZAL MUJ PŘÍSPĚVEK ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Kdyz to projelo kolem me asi ve 180km/h tak jsem myslel, ze proletelo letadlo... Uzasny zvuk, vizaz i nazev... :palec2: zas to neořeháněj 180 km/h ? To jste jeli po té ulici tak rychle všichni jo ? Ty si jouda Ja jel po dalnici cca 160km/h a on me predletel, tato fotka je porizena o 12 km pozdeji v centru matky mest, vis CULDO??? hele, nekamenoval jsi mně nedávno, že nedodržuju předpisy A už to z tebe leze taky, tak vidíš kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Smazal jsem ho, aby tu tve chytani se za kousky vet nezabiralo misto. Jsi to ty, kdo se rozciloval, nad debilnimi prispevky v tematech, kde jsi se chtel neco dozvedet, tak to jiste chapes... TomasB - to je na me? Myslis tim rychlou jizdu? Ja jezdim jako dobytek, ale nefnukam pak nikde ze me sleduji radary... BUDE TO SMAZANO, NEBOJTE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 ¨je stříbrná a a jediná úprava gaiger v CZpohybuje se po olomoucku foceno v PV Tak to už je třetí, co vím, že tu po okolí jezdí!!! Ale myslím, že tu je i červená a žlutá, ale ty už jsem dlouho neviděl. Tadle je fakt hezká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 nc To je ale hezkej kvetinac.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 nc No pokud je tam ta Filcka od začátku, tak to bude asi nějaký prototyp. Ten strom má možná 20 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak to teda nechapu tu filcku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak to teda nechapu tu filcku Taky ne, ale neřeším to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak to teda nechapu tu filcku Taky ne, ale neřeším to No pokud ten strom v tom autě roste od začátku, tak určo 20 let a před 20 lety se Filcky ještě nedělali. Každopádně to tak neřešte, je to povedená fotka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak to teda nechapu tu filcku Taky ne, ale neřeším to No pokud ten strom v tom autě roste od začátku, tak určo 20 let a před 20 lety se Filcky ještě nedělali. Každopádně to tak neřešte, je to povedená fotka!!! Spíš povedena fotkomontáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 nc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Ve čtvrtek u nás ve firmě majitel chce mít furt svěží dech, proto nesmí v takovým sporťáku chbět TicTac. a já furt proč nemám sporťáka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak to teda nechapu tu filcku Taky ne, ale neřeším to No pokud ten strom v tom autě roste od začátku, tak určo 20 let a před 20 lety se Filcky ještě nedělali. Každopádně to tak neřešte, je to povedená fotka!!! Spíš povedena fotkomontáž Taky možnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky