jogofogo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Majitelia asi moc dobre, no ten komornik na fabii v pozadi zámek Detenice,majitelé se mají asi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Velký křídlo mají i romové, ale velký znak RS, tak to jsem ještě neviděl...až v Lednici tak koukam nejsou i ty radoby parkovaci senzory nejaky malirsky vytvor...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 (editace) Dnes jsem jel pres HK a uvidel jsem toto na krizovatce tak jsem vytahl mobil a fotil Editováno: 30. Červenec 2007, autor: Návštěvník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Dnes jsem jel pres HK a uvidel jsem toto na krizovatce tak jsem vytahl mobil a fotil tak to mně ani nenapadlo fotit, to tam je tak nějak často a je tam často i taková buginka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Majitelia asi moc dobre, no ten komornik na fabii v pozadi zámek Detenice,majitelé se mají asi dobře. to byl vrátný !!! lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 zámek Detenice,majitelé se mají asi dobře. srdicko plesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 zámek Detenice,majitelé se mají asi dobře. srdicko plesa :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Dnesni ulovek... Nic extra ale vzdy me dostane ten zvuk... vaúúúú Krásný!!! Jako ten model od Shellu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Dnesni ulovek... Nic extra ale vzdy me dostane ten zvuk... vaúúúú Krásný!!! Jako ten model od Shellu Ja si vcera vyzved F430, Enzo nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Dnesni ulovek... Nic extra ale vzdy me dostane ten zvuk... vaúúúú Krásný!!! Jako ten model od Shellu Ja si vcera vyzved F430, Enzo nebylo A zavodíš doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 (editace) Dnesni ulovek... Nic extra ale vzdy me dostane ten zvuk... vaúúúú Krásný!!! Jako ten model od Shellu Ja si vcera vyzved F430, Enzo nebylo A zavodíš doma? Zatim mam prvni Editováno: 3. Srpen 2007, autor: krysarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Dnesni ulovek... Nic extra ale vzdy me dostane ten zvuk... vaúúúú Krásný!!! Jako ten model od Shellu Ja si vcera vyzved F430, Enzo nebylo A zavodíš doma? Zatim mam prvni mně chybí do kolekce jedno, protože se furt nemůžu trefit a vždycky vemu něco co už mám Jezdí to teda parádně. Ale jednu celou kolekci si chci nechat jako celek nerozbalené a jednu bych mohl dát fotrovi jako dáreček, on modely sbírá, hlavně ty větší. No a nakonec je to taky pěkná hračka. Fakt jezdí suprově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Dnešní úlovek z Liberce. Nic pro nás (poctivě) pracující.My se akorát zmůžem na to, co je na 1. fotce vpravo nahoře. co to znamená POCTIVĚ pracující? Nejen rukama se poctivě pracuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 co to znamená POCTIVĚ pracující? Nejen rukama se poctivě pracuje... Já jsem nemyslel pouze ruce - pracovat se dá i s jinými údy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Namor Rapsaj Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Byly to cikáni nabourali a ujely a nechali to tam Tak to byla čórka, nééé? Nebo alkohol? Byli to cikani, cetl jsi? DEMENCE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Namor Rapsaj Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak tomu se říká Vymalováno !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Buick Riviera Ty krááávo, to mně tedy po..r, to je krása. To je jeden z mých snů JJ obsah ničím nanahradíš Tedy mišiko, teď mám radost jako kráva, to je bombáááááááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Buick Riviera Ty krááávo, to mně tedy po..r, to je krása. To je jeden z mých snů JJ obsah ničím nanahradíš Tedy mišiko, teď mám radost jako kráva, to je bombáááááááá Jj, objem ničím nenahradíš, brácha to říká taky, tuším 7.8 l a 340 koní výkon...a Praha Brno a zpět jezdí za 3500,- Kč Ale jsem rád, že jsem Ti udělal radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jestli uz to tady nekde je...tak se omlouvam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jestli uz to tady nekde je...tak se omlouvam. Ty krávo, to snad ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jestli uz to tady nekde je...tak se omlouvam. Ty krávo, to snad ne.... Jo, je to uz starsi bouracka...byl to nejakej podnikatel s modelkou co jeli na projizdku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jestli uz to tady nekde je...tak se omlouvam. Ty krávo, to snad ne.... Jo, je to uz starsi bouracka...byl to nejakej podnikatel s modelkou co jeli na projizdku... Jeli z mosteckého autodromu do Chomutova a cestou z5 si pan pilot neuvědomil že ona zvlněná 4proudovka není stavěná na rychlostní rekordy... Blesk požáry.cz Super mike82 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jestli uz to tady nekde je...tak se omlouvam. Tak to bych blul!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Asi nakej chudak...A pekny kolesa..22"... muj automobilovy sen ....to 300 C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 tak něco přihodímodlovil jsem to v Rotterdamu. Lil do toho benál. Zvuk brutální a odpich taky. měl si na mysli toho stříbrnýho FORDa? to stříbrný je nafta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky