zabiak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 víkendový úlovek č.1 Tohle jsem viděl u zámku detěnice byl v tom nějakej namachrovanej debil. Popojížděl 20metrů mezi lidma a dal tomu plnej knedlik a div mě nepřejel no idiot jak svině. Pak z toho vylezl a myslel si jakej je to king jako ty 120cítkáři na tuning srazech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 víkendový úlovek č.1 Tohle jsem viděl u zámku detěnice byl v tom nějakej namachrovanej debil. Popojížděl 20metrů mezi lidma a dal tomu plnej knedlik a div mě nepřejel no idiot jak svině. Pak z toho vylezl a myslel si jakej je to king jako ty 120cítkáři na tuning srazech. Tak to byl přesně on. Vypadal velice inteligentně - zralý na pěst. Foceno přesně jak říkáš, po jízdě mezi lidma v Detěnicích před vchodem do zámku. Hned potom, co zkontroloval fontánu a přívod vody do ní, nasedl a za mohutného zvuku /velice zvláštní/ a prohrabování kol odjel pryč - asi zahradník zámku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 a ridil... nebo teda spolujezdkyne...-- Zuzka Belohorcova Cjece,ty jsi hotovej paparazzi... Jooooo,Zuzka... .. tak jedu si z Mikulova a proti me eFko.. a nestihl sem vyfotit..sem se podival do zp.zrcatka..a odpbocovalo na benzinku tak sem to otcin (pres plnu) ale nikdo nejel... a jel sem na benzinku.. tam si zapalil a fotil...fotek mam vic..ale bylo otocena vzdy na blbu stranu..ale aspon neco s epodarilo vyfotit.... jen kdo vi kdo je ten blbek s ferari..a jeste snema byl takovy postarsi chlapek s zensku..:-P..ale ti dojeli pasatem :-P ten blbek jak píšeš je Vlasta Hájek, majitel luxusní kavárny v Pze, jinak současný přítel Zuzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Na druhý den trochu lepší záběry. Má to sníženou střechu a mnoho dalších úprav - hand made.No a někdo mu do toho nacouval krasne érečko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Je to sice již staršího data, ale to jistě nevadí: Až později jsem se dozvěděl, že to byl Péťa Zvěřina s partou a měli u nás na diskotéce nějakou show. A on prijel v cem mistr sveta, reditel zemekoule??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 tohle me dostalo... : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 a nevim jestli znate tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 A on prijel v cem mistr sveta, reditel zemekoule??? Tak 100% to nevím, protože jsem je neviděl ani přijíždět, ani odjíždět, ale předpokládám, že přijel jedním z nich. Ale myslím,že většina byla z půjčovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 A on prijel v cem mistr sveta, reditel zemekoule??? Tak 100% to nevím, protože jsem je neviděl ani přijíždět, ani odjíždět, ale předpokládám, že přijel jedním z nich. Ale myslím,že většina byla z půjčovny. A on nepřijel na svý babetě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 (editace) a nevim jestli znate tohle... Že by Ecce Homo? Editováno: 9. Září 2007, autor: Peterer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Nejde o zavod, ale o to co ho jede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 a nevim jestli znate tohle... Zkrácená Octávka Péti Kopeckého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Z lonske dovolene v Chorvatsku... neni to nahodou u silnice za Splitem smerem na Podstranu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Z lonske dovolene v Chorvatsku... neni to nahodou u silnice za Splitem smerem na Podstranu? Nahodou je...Je to od Splitu smerem na Omis, nevim jak se tam ty prdelky jmenuji.... A hadej s kym sem tam byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Z lonske dovolene v Chorvatsku... neni to nahodou u silnice za Splitem smerem na Podstranu? Nahodou je...Je to od Splitu smerem na Omis, nevim jak se tam ty prdelky jmenuji.... A hadej s kym sem tam byl jj na omis... to je ono... vedlo tohodle shopu je stylovej pneuservis... mas na mysli lejdy dajanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 tady jeden Singapoursky taxik s velice povzbudivym nazvem .) Do toho bych radši nenasedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Není prostě nad prostornej kombík! Pěkný vozítko a hlavně hodně cený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Z lonske dovolene v Chorvatsku... neni to nahodou u silnice za Splitem smerem na Podstranu? Nahodou je...Je to od Splitu smerem na Omis, nevim jak se tam ty prdelky jmenuji.... A hadej s kym sem tam byl jj na omis... to je ono... vedlo tohodle shopu je stylovej pneuservis... mas na mysli lejdy dajanu? Joo to je ono, akorat toho pneuservisu sem si nevsiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Dneska jsem se byl kouknout na hradeckém letišti na Truckfestu. Zaujala mě tahle věcička.... heh, už vím jaký chci turbíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Z lonske dovolene v Chorvatsku... neni to nahodou u silnice za Splitem smerem na Podstranu? Nahodou je...Je to od Splitu smerem na Omis, nevim jak se tam ty prdelky jmenuji.... A hadej s kym sem tam byl jj na omis... to je ono... vedlo tohodle shopu je stylovej pneuservis... mas na mysli lejdy dajanu? Joo to je ono, akorat toho pneuservisu sem si nevsiml Aj,kua,ja si rikal,ze sem tu ceduli uz nekde videl..Ma kazdorocni trasa..->Split->Omis a bud se jede dal,nebo se motame kolem omise.. A v sobotu me to asi ceka zase,tak kdyz tam bude,blejsknu vam ji aktual.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Omiš Ahoj Sejis,je možný,že jsem tě nedávno viděl na sídlišti Rohožník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Omiš Doufam ze si tam byl soukrome a ne pracovne!!!! Navstivil si taky Radcicke mlynice nebo jak se to jmenuje??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Omiš Ahoj Sejis,je možný,že jsem tě nedávno viděl na sídlišti Rohožník? je to možné,řešil jsem něco s feldou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Omiš Ty woe...Kuciii..Neprovokujte..! nastesti me to ceka uz o vikendu!! BTW ty kopce v Omisi to je proste pecka!! Jo a jinak sem vam sem chtel hodit ulovek z ulice alias Davona,kterej prede mnou vcera jel ob auto,ale jelikoz jel jako cune,tak sem to nestihl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Omiš Ahoj Sejis,je možný,že jsem tě nedávno viděl na sídlišti Rohožník? je to možné,řešil jsem něco s feldou U Venci Chylíka,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky