Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kluka?? nesrat se s nima :D :D

To byla spíš výhoda ne? on mohl umýt to sklo a vy jste měli čas na sebe...včera jsem viděl podobnou, jen měla černou košilku a trošku větší oči...a jeden knoflíček se jí rozepnul :wub:

Vloženo

dnes jsem měl možnost vidět "unikát"

Škoda favorit r.v.89

a teď... najeto 45.000 km, originál pneu tedy 20 let napuchřelé Barumky, origo plechy žádná rez !!

barva bílá

měněno prasátka brzd, výfuk. vše ostatní původní

auto jezdí několik posledních let i přes zimu. foto mám v mobilu

Vloženo
asi ne hele... :)

dneska se nám skřípnul vrabčák do vrat, asi mu to zlámalo nožičky, tak sme ho vytáhli a vodlít - chudák malej, já zvířátka rád

Vloženo
.....seděl jsem v něm a nechtělo se mi ven !!! :palec2:

Co to je za výstavu??...ta prodlužovačka tam vypadá fakt hafo profesionálně...Škodovka asi ten 3.6FSI nabídne přímo jako hybrid lol

Vloženo
Co to je za výstavu??...ta prodlužovačka tam vypadá fakt hafo profesionálně...Škodovka asi ten 3.6FSI nabídne přímo jako hybrid lol

Autosalon Wevi Ostava, a ta prodlužka tam musela být, baterka by to asi nerozdýchala když ti každý sto krát za minutu otevře dveře, zabliká, rosvítí světla, stírače stírají, klakson troubí.... ale nejvíce rušno bylo u pátých dveří a jejich dvojitého otevírání !!! Je to fakt frajeřinka !!!

Vloženo

blondakxxx: Jasný, já to chápu, že tam být musí, ale dá se to udělat elegantněji...třeba v Ženevě to měli natažený podlahou a vyvedený pod motorem, takže normálně to nebylo vidět...ale chápu, že na výstavě lokálního významu se na takovýhle věci nehraje, hlavní je auto jako takový a to je moc povedený, já to říkám pořád :palec2:

Vloženo
Copak, projel by ses s ní :prc: ?

i je :) sic ji tahne cca na 40 roku ale je :prc:

BTW: Mischicko, neznas cloveka jmenem Rostislav Martinek? Mel by se v kosovo paradise pohybovat :)

Vloženo

pred pul hod. sem videl v jedny takovy vesnicce tady unas.. AUDI RS8 naaaaaadhera..ale envim kde se tam vzala... foto sem neporidil:(.. nestihl jsem..ale aspon prikladam ilustracni...

post-3286-1210317888_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...