Matys06 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Dnes na výletě. Kdes to byl na výletě? California, ale jen na otočku. JJ, přes Kamčatku viď? A ty Fabie se tam vzaly kde ? Škoda do celého světa. Na západním pobřeží jsem nebyl, ale na východním a ve středu té země kde děti pláčou bez mámy a táty (ta země se jmenuje Spojené Státy) jsem o škodovku ani nezavadil :-/ Tak kápnu božskou Svatý Kopeček u Olomouce. Zase na zvířátkách??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Jedna nadherna FRS nevim,nechci nikomu lezt do vkusu,ale zda se mi to jako docela zmrvena RSka..... Já bych řekl, že to není origo RS. Mrkni na ten nápis na zadku. Ta motorizace krásně přesahuje nápis FABIA. Řekl bych, že je to popisek z Octy a nalepenej na Fábce. Možná je to tak schválně!!! Do MR05 měla FRS nápis stejnej jako ORSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Ford GT V Mostě byl "slet" takových skvostů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Ford GT Asi nějakej chudák.. To plato co to na něm má je slušná záležitost má ho kámoš pecka!!! A co to je za plato??? Známej říkal že nějaký rakouský byl jsi tam zadat zakázku co tam jak chce udělat a oni mu ho naladili na míru. ale to je dneska už standart... Říkal že jízda s ním je nesrovnatelná oproti tomu co měl před tím hlavně stabilita a brždění prej super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 R8 jsem viděl už jezdit i po Brně, jenom byla vždycky rychlejší než foťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 ...sic ne z ulice, ale nemohl jsem se nepodělit. Žrádýlko co? Ale ta paleta, to je mazec - klikni tutaj - RE: Pekny ale podvozkove pry tragedie...klasicka amerika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 R8 ... a ten zvuk ! Nadhera ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 taky nečím přispěju Tak tohohle Mustafu jsem potkal minulej tejden, když jsem vez šváru na letiště do Prahy... Měl fajnou spolujezdkyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Jak tohle vlastně funguje ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Jak tohle vlastně funguje ?? Naprosto normálně, po nalití vypiješ. Jako každý jiný nápoj..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Jedna nadherna FRS tot je fakt super tunning chalan ma asi sedy zakal. no strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Jak tohle vlastně funguje ?? Jestli tě dobře chápu, tak to z té plechovky pořád teče a ve skleničce nepřibývá!!! Je to jednoduchý z plechovky do sklenice vede průhledná trubička, kterou se to nasává do plechovky a po vnější straně trubičky to teče do sklenice. Taková jednoduchá cyrkulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Ano , ano ! Chytrej kluk. Tak nějak to funguje. Jak tohle vlastně funguje ?? Jestli tě dobře chápu, tak to z té plechovky pořád teče a ve skleničce nepřibývá!!! Je to jednoduchý z plechovky do sklenice vede průhledná trubička, kterou se to nasává do plechovky a po vnější straně trubičky to teče do sklenice. Taková jednoduchá cyrkulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 jedna Fabka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Pridam neco ze sluzebky dost daleko na služebku!!! slušný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Co tou úpravou chtěl básník říci? Asi to, že při realizaci nemohl být střízlivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Pridam neco ze sluzebky dost daleko na služebku!!! slušný!!! To vis, kaj me poslou tam jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 No kdyz to teda je z ulic, doufam ze mi prominete obsah, protoze tam neni auto, ale je to taky z ulice. Hezká potvůrka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 jako z Jurskeho parku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Neni to nic uchvatneho, ale v danou chvili me to uchvatilo... Ta X5 na tech peknych kolech vypada dobre:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 No kdyz to teda je z ulic, doufam ze mi prominete obsah, protoze tam neni auto, ale je to taky z ulice. Tak ten je nádhernej, já mám taky leguána, ale ještě prcka, něco přes rok a 80cm. Koukám že i jedna samička tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Není to přímo z ulice. To je mazec..!!Ale tak to ma bejt.. Jednou sem na takovejch kolech videl i H2...A taky pecka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Tak tuto reklamu jsem objevil u nás na obchodě: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) Tak tuto reklamu jsem objevil u nás na obchodě: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Ta ta esteticka uprava nema chybu...Nabidka sluzeb jakby-smet Editováno: 15. Říjen 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) Aspon sa snazili, mna uchvatilo ze skoro kazde slovo je inym pismom To bol nejaky cool grafolog alebo ked to pisal bol zjetej ako hovado Editováno: 15. Říjen 2007, autor: misom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky