Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Proč nemáš auta dvě, mrkni na Standu Grose, jde to snadno, nebo na to nemáš žaludek....? :smich:

Upraveno od Peterer

tak pojed v sobotu do Turnova a ja te svezu ;)

A já ti dlužím svezení s čipem :)

A já ti dlužím svezení s čipem :)

Takze jste oba v ocekavani v sobotu v Turnove ;)

Takze jste oba v ocekavani v sobotu v Turnove ;)

:palec2:

ja vas svezu falesnym topsportem :) nesnizenym ale zase kdo jel v aute s motorem ze sekacky octavky s jinou hlavou? :)

Já nevím proč to nehodíte -3cm pod povrch vozovky, sice za vámi bude trošku bordel, ale bude to sedět vy jelimani :p

Já to na těch našich cestách prostě nemohu pochopit kluci. Viktor už teď jezdí po Praze 20km/h a to chce jít ještě dolů, tak to asi bude okolo Štvanice tu káru tahat na zádech, ne? :doh:smich: :smich:

Upraveno od Palo

Já nevím proč to nehodíte -3cm pod povrch vozovky, sice za vámi bude trošku bordel, ale bude to sedět vy jelimani :p

Já to na těch našich cestách prostě nemohu pochopit kluci. Viktor už teď jezdí po Praze 20km/h a to chce jít ještě dolů, tak to asi bude okolo Štvanice tu káru tahat na zádech, ne? :doh:smich: :smich:

:palec2: :palec2: :palec2: ted se se tomu vazne uprimne zasmal :D :D

Ac Palo ma vselijaky nazory, tak s timhle naprosto souhlasim :)

S tou mou vejtraskou to je sileny... na Vysocine jsou silnice silene rozbity...a je to dost znatelnej rozdil mezi firemni "mekkou" a RSem :(

no ja uz kolem stvanice nejezdim kdyz nemusim a mam vyreseno, je to nahore nakoly jak offroad takze pristi auto jeste niz...nj dan za to ze se mi to libi je to ze me to obcas nekde boli v zubech :)

no ja uz kolem stvanice nejezdim kdyz nemusim a mam vyreseno, je to nahore nakoly jak offroad takze pristi auto jeste niz...nj dan za to ze se mi to libi je to ze me to obcas nekde boli v zubech :)

Hele ty šmudlo, ty zapomínáš, že tvůj bratr už bude mít za pár týdnů 18 let, tím pádem bude mít řidičák a už nebudeš lítat v jeho Cordobě či co to má za Španěláka :p:palec2:

Pěkně, pěkně, hned by skočil za volant a jel :palec:

Pěkně, pěkně, hned by skočil za volant a jel :palec:

Já taky. :kol-135: :kol-135:

Hele ty šmudlo, ty zapomínáš, že tvůj bratr už bude mít za pár týdnů 18 let, tím pádem bude mít řidičák a už nebudeš lítat v jeho Cordobě či co to má za Španěláka :p:palec2:

no voni ho vyhpodili, natrefil na pekyho kokota takze musi techniku vpakovat za 14 dni, jinak spanela mi sverili dobrovolne aby nestal venku tak je u octavky v garazi a jisti ji zezadu :D

:palec2: :palec2: :palec2: ted se se tomu vazne uprimne zasmal :D :D

Taky tak, a vesele souhlasim :D

1209124270_1006.jpg

A sakra !!!

KIA modelky, nastavaji nam krusne casy chlapi :)

moyka_05.jpg

ale u nas v kobylisich je porad dobre :D

Nech si zdat ;)

Upraveno od MichalF

Zůza je ta vlevo :smich:?

Zůza je ta vlevo :smich:?

Doufám, že přijedeš na SkodaHome sraz, rád ti představím Zuzu a ona ti vysvětlí už co a jak

:p jenže já jí znám už z loňska :p
:p jenže já jí znám už z loňska :p

To je dobře, aspoň tedy ví, komu má šlápnout do rozkroku sama :p

ja čekal pred myckou..a ona si to myla sama..:)

post-3286-1209812981_thumb.jpg

post-3286-1209812984_thumb.jpg

post-3286-1209812988_thumb.jpg

Kdybys byl co k cemu tak si ji s "tim" pomohl :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.