Peterer Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) Proč nemáš auta dvě, mrkni na Standu Grose, jde to snadno, nebo na to nemáš žaludek....? Editováno: 30. Duben 2008, autor: Peterer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 tak pojed v sobotu do Turnova a ja te svezu A já ti dlužím svezení s čipem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 A já ti dlužím svezení s čipem Takze jste oba v ocekavani v sobotu v Turnove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Takze jste oba v ocekavani v sobotu v Turnove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 ja vas svezu falesnym topsportem nesnizenym ale zase kdo jel v aute s motorem ze sekacky octavky s jinou hlavou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) Já nevím proč to nehodíte -3cm pod povrch vozovky, sice za vámi bude trošku bordel, ale bude to sedět vy jelimani Já to na těch našich cestách prostě nemohu pochopit kluci. Viktor už teď jezdí po Praze 20km/h a to chce jít ještě dolů, tak to asi bude okolo Štvanice tu káru tahat na zádech, ne? :smich: Editováno: 30. Duben 2008, autor: Palo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Já nevím proč to nehodíte -3cm pod povrch vozovky, sice za vámi bude trošku bordel, ale bude to sedět vy jelimani Já to na těch našich cestách prostě nemohu pochopit kluci. Viktor už teď jezdí po Praze 20km/h a to chce jít ještě dolů, tak to asi bude okolo Štvanice tu káru tahat na zádech, ne? :smich: :palec2: ted se se tomu vazne uprimne zasmal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Já nevím proč to nehodíte -3cm pod povrch vozovky, sice za vámi bude trošku bordel, ale bude to sedět vy jelimani Já to na těch našich cestách prostě nemohu pochopit kluci. Viktor už teď jezdí po Praze 20km/h a to chce jít ještě dolů, tak to asi bude okolo Štvanice tu káru tahat na zádech, ne? :smich: Ac Palo ma vselijaky nazory, tak s timhle naprosto souhlasim S tou mou vejtraskou to je sileny... na Vysocine jsou silnice silene rozbity...a je to dost znatelnej rozdil mezi firemni "mekkou" a RSem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 no ja uz kolem stvanice nejezdim kdyz nemusim a mam vyreseno, je to nahore nakoly jak offroad takze pristi auto jeste niz...nj dan za to ze se mi to libi je to ze me to obcas nekde boli v zubech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 no ja uz kolem stvanice nejezdim kdyz nemusim a mam vyreseno, je to nahore nakoly jak offroad takze pristi auto jeste niz...nj dan za to ze se mi to libi je to ze me to obcas nekde boli v zubech Hele ty šmudlo, ty zapomínáš, že tvůj bratr už bude mít za pár týdnů 18 let, tím pádem bude mít řidičák a už nebudeš lítat v jeho Cordobě či co to má za Španěláka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Pěkně, pěkně, hned by skočil za volant a jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Pěkně, pěkně, hned by skočil za volant a jel Já taky. :kol-135: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Hele ty šmudlo, ty zapomínáš, že tvůj bratr už bude mít za pár týdnů 18 let, tím pádem bude mít řidičák a už nebudeš lítat v jeho Cordobě či co to má za Španěláka no voni ho vyhpodili, natrefil na pekyho kokota takze musi techniku vpakovat za 14 dni, jinak spanela mi sverili dobrovolne aby nestal venku tak je u octavky v garazi a jisti ji zezadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 :palec2: ted se se tomu vazne uprimne zasmal :D Taky tak, a vesele souhlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 A sakra !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 KIA modelky, nastavaji nam krusne casy chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 ale u nas v kobylisich je porad dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 (editace) ale u nas v kobylisich je porad dobre Nech si zdat Editováno: 2. Květen 2008, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 ale u nas v kobylisich je porad dobre Zůza je ta vlevo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zůza je ta vlevo ? Doufám, že přijedeš na SkodaHome sraz, rád ti představím Zuzu a ona ti vysvětlí už co a jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 jenže já jí znám už z loňska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 jenže já jí znám už z loňska To je dobře, aspoň tedy ví, komu má šlápnout do rozkroku sama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 ja čekal pred myckou..a ona si to myla sama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Kdybys byl co k cemu tak si ji s "tim" pomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky