abado Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Kdybys byl co k cemu tak si ji s "tim" pomohl Nemohl sem.. mela tam kluka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Nemohl sem.. mela tam kluka Kluka?? nesrat se s nima :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Kluka?? nesrat se s nima :D To byla spíš výhoda ne? on mohl umýt to sklo a vy jste měli čas na sebe...včera jsem viděl podobnou, jen měla černou košilku a trošku větší oči...a jeden knoflíček se jí rozepnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 No kdyby mel clovek psat co kazdou chvili vidi, tak tu pise furt ... to jaro, teplo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 badys je lama nic mu never ) je to možný čeho se člověk dočte, počkej 25ho, dostaneš přes čuňu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Kluka?? nesrat se s nima :D Jn.. nesrat se snima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 dnes jsem měl možnost vidět "unikát" Škoda favorit r.v.89 a teď... najeto 45.000 km, originál pneu tedy 20 let napuchřelé Barumky, origo plechy žádná rez !! barva bílá měněno prasátka brzd, výfuk. vše ostatní původní auto jezdí několik posledních let i přes zimu. foto mám v mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 veverka, ja upadnu lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ty nemáš rád zvířátka jako TB ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 asi ne hele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 asi ne hele... dneska se nám skřípnul vrabčák do vrat, asi mu to zlámalo nožičky, tak sme ho vytáhli a vodlít - chudák malej, já zvířátka rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Dobrý kola na tom áčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Dobrý kola na tom áčku jezdi s tim takova "pekna" blondynka, cca 45kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 jezdi s tim takova "pekna" blondynka, cca 45kg To uz neni pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 To uz neni pekny Co pěkný, ale foukne větr a je v pr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 jezdi s tim takova "pekna" blondynka, cca 45kg Copak, projel by ses s ní ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 .....seděl jsem v něm a nechtělo se mi ven !!! To se ani nedivím !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 .....seděl jsem v něm a nechtělo se mi ven !!! Co to je za výstavu??...ta prodlužovačka tam vypadá fakt hafo profesionálně...Škodovka asi ten 3.6FSI nabídne přímo jako hybrid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Co to je za výstavu??...ta prodlužovačka tam vypadá fakt hafo profesionálně...Škodovka asi ten 3.6FSI nabídne přímo jako hybrid Autosalon Wevi Ostava, a ta prodlužka tam musela být, baterka by to asi nerozdýchala když ti každý sto krát za minutu otevře dveře, zabliká, rosvítí světla, stírače stírají, klakson troubí.... ale nejvíce rušno bylo u pátých dveří a jejich dvojitého otevírání !!! Je to fakt frajeřinka !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 blondakxxx: Jasný, já to chápu, že tam být musí, ale dá se to udělat elegantněji...třeba v Ženevě to měli natažený podlahou a vyvedený pod motorem, takže normálně to nebylo vidět...ale chápu, že na výstavě lokálního významu se na takovýhle věci nehraje, hlavní je auto jako takový a to je moc povedený, já to říkám pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 To uz neni pekny je ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Copak, projel by ses s ní ? i je sic ji tahne cca na 40 roku ale je BTW: Mischicko, neznas cloveka jmenem Rostislav Martinek? Mel by se v kosovo paradise pohybovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 To jméno mi takhle nic neříká, kdyžtak mi napiš sz co a kde přesně by měl dělat, hm? Ať to tu není samé OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 pred pul hod. sem videl v jedny takovy vesnicce tady unas.. AUDI RS8 naaaaaadhera..ale envim kde se tam vzala... foto sem neporidil:(.. nestihl jsem..ale aspon prikladam ilustracni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Jojo R8 taky muzu ... a to i kdyz to clovek jen posloucha !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky