MichalF Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Vsak vzpomente Garnyho bila octulka ... mazlik !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Von dělá u měšťáků ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Je to proste bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Von dělá u měšťáků ? JO ja knim taky pujdu.. když mi daj lambo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 JO ja knim taky pujdu.. když mi daj lambo To by najednoua si bylo hodne mestaků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 To by najednoua si bylo hodne mestaků ..No jo..nekdo tvrde maká.. nekdo kope do kulatyho nesmyslu ..( ja donej taky kopal..zkousel sem to i s hokejkou..pal stou dirkovanou hokejkou.. .. a co mam ?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 No vidis, tak to se mas dobre, taky si moh mit ... vis co ? H...O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 (editace) No vidis, tak to se mas dobre, taky si moh mit ... vis co ? H...O H..O..? ---> honda odyssey ? -->> H...O Editováno: 12. Květen 2008, autor: abado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 ... jj a nebo Řepák..(řepka) si koupil bíle lambo...( a sem prvni s FOTEM jeho auti Ty vole,to je u nas na Marjance.. lol Jeste k te bile..no je pravda,ze na nekterych autech pri prodeji ztraci auto diky bile na cene,ale zalezi,co to je za karku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Když jsem "to" uviděl tak jsem se i lekl Sa ti nedivim vyzera to ako smetiak, fuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 to je pred VS?kde tam delas? Pred VS? Eee v Brne na Videnske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 NO doma bych jí nechtěl, ale minimálně je to udělané čistě a hladce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Hnus velebnosti Sakra davejte sem hezky auta Kvuli nim sem furt lezu a pak tu najdu todle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 (editace) Jj psal jsem "udajne"... Ok,tak tedy Ti budu verit.. Mártýpku musím se ti hluboce omluvit, koupil ji. Sice měl hubu plnou keců, že néééé, ale dnes jsem v ní seděl v garáži. Ještě jednou se omlouvám za tlachání nepravdy Jo mimochodem, je to sice větší než TT, ale pro mne stále dosti malé Editováno: 13. Květen 2008, autor: Palo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ja chci taky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Mártýpku musím se ti hluboce omluvit, koupil ji. Sice měl hubu plnou keců, že néééé, ale dnes jsem v ní seděl v garáži. Ještě jednou se omlouvám za tlachání nepravdy Jo mimochodem, je to sice větší než TT, ale pro mne stále dosti malé V pohode.. Ale tim,ze si ji koupil,si u me Leos udelal vyznamne + ... lol Doufam,ze jsi mu rekl o Skodahome srazu..ze je to i pro koncernaky..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Mártýpku musím se ti hluboce omluvit, koupil ji. Sice měl hubu plnou keců, že néééé, ale dnes jsem v ní seděl v garáži. Ještě jednou se omlouvám za tlachání nepravdy Jo mimochodem, je to sice větší než TT, ale pro mne stále dosti malé .. si mel vyfotit... aa.. kua..taky bych si tam sedl...a projel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Takovej shrottcaaar bych teda před barákem nechtěl !!! To vypadá jako by zásilka do AAA udělala hají buci !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ty jo pěkný. By mě zajímalo co tam natáčejí. Jednou jsem tam viděl nějaké auto na jeřábu a pak černej votuněnej Porsche "Cajen" a ještě jedu káru. Bohužel nebyl čas fotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 V pohode.. Ale tim,ze si ji koupil,si u me Leos udelal vyznamne + ... lolDoufam,ze jsi mu rekl o Skodahome srazu..ze je to i pro koncernaky..? Byl zván neboj, jenom že on není můj kamarád, ale jen člověk, kterého trochu a on mne zná. Není o tom ahoj Leo jak se máš. Ale máme společného kámoše a s tím jsem tam byl. Jinak vím jakou má pověst, nebudu nikomu nic vyvracet, omlouvat Leoše, ale jedno vím jistě, miluje nade vše svoji rodinu a pokud má trochu času, tak se jim dost věnuje. A proč tolik maká a všude kam jej zvou jezdí? Ví že věčně nebude "na vrchu" a tak se snaží nahrabat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ale kucii,to jsou preci R8 a ne RS8.. lol NO,jednu si ted udajne poridil Leosek Maresu.. :D jj dnes si z toho delal srandu v radiu ze mu Soukup sebral klice a jezdil mu s ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 A ja ho dneska potkal ... ma bilou Delal s ni blbosti asi na 200m useku ... jel tam otocil se predjel par aut zastavil a zase z5 No auti moc pekny !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Tohle je vono to je to co tam natáčejí http://www.novinky.cz/clanek/139884-video-...ntru-prahy.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Sice to není z ulice, ale myslím si, že třeba MichalaF to potěší: http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-aut...-409-km-h/14886 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Jojo me to urcite potesi ... Porsche je nadhera a od 9ff bych si nechal libil asi cokoliv co delaj !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky