Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To by najednoua si bylo hodne mestaků ;)

..No jo..nekdo tvrde maká.. nekdo kope do kulatyho nesmyslu :p ..( ja donej taky kopal..zkousel sem to i s hokejkou..pal stou dirkovanou hokejkou..:) .. a co mam ?... :skoda::palec2:

Vloženo
... jj a nebo Řepák..(řepka) si koupil bíle lambo...( a sem prvni s FOTEM jeho auti :)

Ty vole,to je u nas na Marjance.. :Dlol lol

Jeste k te bile..no je pravda,ze na nekterych autech pri prodeji ztraci auto diky bile na cene,ale zalezi,co to je za karku.. ;)

Vloženo (editace)
Jj psal jsem "udajne"... :) Ok,tak tedy Ti budu verit.. :);)

Mártýpku musím se ti hluboce omluvit, koupil ji. Sice měl hubu plnou keců, že néééé, ale dnes jsem v ní seděl v garáži. Ještě jednou se omlouvám za tlachání nepravdy :feve:

Jo mimochodem, je to sice větší než TT, ale pro mne stále dosti malé :D

Editováno: , autor: Palo
Vloženo
Mártýpku musím se ti hluboce omluvit, koupil ji. Sice měl hubu plnou keců, že néééé, ale dnes jsem v ní seděl v garáži. Ještě jednou se omlouvám za tlachání nepravdy :feve:

V pohode.. ;) Ale tim,ze si ji koupil,si u me Leos udelal vyznamne + ... lol lol

Doufam,ze jsi mu rekl o Skodahome srazu..ze je to i pro koncernaky..? :D

Vloženo

.. si mel vyfotit... aa.. kua..taky bych si tam sedl...a projel.. :rolleyes:

Vloženo

Ty jo pěkný. By mě zajímalo co tam natáčejí. Jednou jsem tam viděl nějaké auto na jeřábu a pak černej votuněnej Porsche "Cajen" a ještě jedu káru. Bohužel nebyl čas fotit.

Vloženo
V pohode.. ;) Ale tim,ze si ji koupil,si u me Leos udelal vyznamne + ... lol lol

Doufam,ze jsi mu rekl o Skodahome srazu..ze je to i pro koncernaky..? :D

Byl zván neboj, jenom že on není můj kamarád, ale jen člověk, kterého trochu a on mne zná. Není o tom ahoj Leo jak se máš. Ale máme společného kámoše a s tím jsem tam byl. Jinak vím jakou má pověst, nebudu nikomu nic vyvracet, omlouvat Leoše, ale jedno vím jistě, miluje nade vše svoji rodinu a pokud má trochu času, tak se jim dost věnuje. A proč tolik maká a všude kam jej zvou jezdí? Ví že věčně nebude "na vrchu" a tak se snaží nahrabat

Vloženo
Ale kucii,to jsou preci R8 a ne RS8.. lol lol NO,jednu si ted udajne poridil Leosek Maresu.. :D :D

jj dnes si z toho delal srandu v radiu ze mu Soukup sebral klice a jezdil mu s ni lollol

Vloženo

A ja ho dneska potkal ... ma bilou ;) Delal s ni blbosti asi na 200m useku ... jel tam otocil se predjel par aut zastavil a zase z5 ;) No auti moc pekny !!!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...