Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Jj. Mělo by to bejt ŠD 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Něco co jsem nefotil, poslal mi to kamarád kon_.bmp _edidlo.bmp nokia.bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Něco co jsem nefotil, poslal mi to kamarád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Něco co jsem nefotil, poslal mi to kamarád nejde to otevřít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Mne ano ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Mě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Moc pěkný,pak chcu vidět i video! Nechal ses svest vtom lambu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 nene,bud bylo obsazano nebo jsem musel tocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 loool... ten telefon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Skvělý, parádní kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 zabiak - nemuzu rici, ze je to hnusny, protoze to se neda vyjadrit... Je to proste zkoneny jinak seriove sympaticky auto!!! Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 jak dakto može tak zhovadiť OII, ved to ma osvetlenie ako kamion, lietadlo a vianočný stromček, a tie tuning kity sú otrasné.... proste no comment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Juj !!! Nájdite ho a berte do blázinca ! To som ešte nevidel, je to možné ?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Fakt hnus !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Hodně přehnaný, ale pokud se mu to líbí.. Jako ty nálepky OK, ale ty blinkry, jak toto může někoho napadnut jenom myšlenkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 krasny auto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 To by melo bejt trestny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 3 antenky sa mu mália a neviem načo ta má ten defend-lock, toho by som sa neobával, že mu to ukradnú - tuning ale made in megachina, super značka pneu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Tuning Octavia 2 - LIDL kit (To sem nefotil já, ale kámoš) PS: odrazek není nikdy dost hele na tom křídle to je jako blinkry ze Š-120 ? Znám taky jednoho pablba, který ověsil auto samým světlem a je ze stejného kraje, jen se nejmenuje Martin, jako tento.... Hrozný vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 zabiak, mám dojem, že s tou octou jezdí takovej velkej cikán, sorry - rom, neviděl jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 (editace) Co to je sorry-rom?? Cikán je české slovo, rom je cikánské slovo. Takže pokud jsi čech používej české slovo cikán. To abych si pomalu musil koupit cikánsko-český slovní, abych si přeložil pojmy jako rom nebo rorry-rom . Ještě tak cd-rom bych znal. Tak to bude asi fakt oni mají rádi takéto věci. Nejhorší je že to přišrouboval šroubkama, takže kdo si to po něm koupí bude mít všude díry jak to sundá. Neviděl poslal mi to kámoš. Editováno: 9. Červen 2008, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Tuning Octavia 2 - LIDL kit (To sem nefotil já, ale kámoš) PS: odrazek není nikdy dost kdyby mi ji radši dal, já už bych se o tu nebohou chuděru postaral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Nemusí řešit pojišťovnu tohle fakt neukradne ani nejotrlejší čorkař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky